2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODBIO ‘MILIONERE’: Ibanjez otkrio ko ga je još pored Zvezde zvao ovog leta

Objavljeno: 14.08.15 u 20:50

Luis Ibanjez, vihorni levi bek, brzo je prirastao za srca navijačima Crvene zvezde i to ne samo zbog golova kojima je doneo preokret crveno-belima u duelu sa Čukaričkim.

Od prvog meča u dresu srpskog vicešampiona bilo je primetno da kvalitetokm odskače, a da borbenošću dokazuje koliko mu je stalo da donese uspeh svom timu.

Ipak, sve je moglo da bude drugačije da je popularni Lućo tokom leta prihvatio ponudu koja je stigla iz Argentine i to od River Plate.

– Tačno je da su me zvali iz River Plate. Tražili su da dođem. Odgovorio sam im „Kako? Jeste li normalni, znate li da imam tetovažu Boke Juniors?“ Cela porodica navija za Boku i nisam otišao na Monumental, nego u Zvezdu, prenose hrvatski mediji Ibanjezovu izjavu.

Loša vest za navijače Crvene zvezde je da će Argentinac preskočiti nekoliko naradenih mečeva, a evo i zbog čega. Pročitajte ko je od danas i zvanično novi član kluba iz Ljutice Bogdana.

0
0

2 Komentara

  1. Svasta se pojavljivalo na nasim terenima iz inostranstva, ali ovakvu pojavu jos nismo sretali. Rodjak bio trideset deveti igrac u Dinamu, realno u nasoj ligi moze da igra u zvezdi, Metalcu, ofku i Jagodini, a novinari svaki dan prenose njegove izjave, koje uglavnom deluju da ih daje blago oboleo covek. Da nema iz dvojke u keca, on bi vec bio novi Barkos, ovako i ja mogu da budem dobar igrac, kada se protivnicima u drugom poluvremenu obavezno desavaju cudni padovi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter