4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PROMOCIJA SEDMOG POJAČANJA: Donald otkrio zbog čega je izabrao baš Crvenu zvezdu

Objavljeno: 14.08.15 u 14:55

Novi fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald rekao je da je u redove crveno-belih došao kako bi osvojio šampionsku titulu.  

– Dolazim u veliki klub i vrlo sam srećan zbog toga. Kada sam pričao sa igračima, saznao sam da su ljudi ovde veoma strastveni. Navijači takođe, oni su 12. igrač. Svi su me lepo prihvatili i ponoviću još jednom da sam srećan što sam došao u Zvezdu – rekao je Donald prilikom promocije na stadionu „Rajko Mitić“.

On je kao glavni razlog prelaska u redove crveno-belih naveo najviše ambicije tima.

– Svi sanjaju da budu šampioni i ovaj klub uvek ima najveće ambicije. To me je svakako privuklo. Sa devet godina sam došao u Ajaks i znam kako je to igrati pod pritiskom. Nije uvek lako nositi dres velikog kluba, ali u tome i jeste draž – istakao je Donald, koji je zadužio dres sa brojem 20.

Donald je naglasio da je spreman odmah da zaigra, ali da će o tome odlučiti trener Miodrag Božović.

Novi fudbaler Zvezde istakao je da izuzetno poštuje Marka Pantelića s kojom je sarađivao u Ajaksu, ali da se nije konsultovao sa njim kada je dolazio u Beograd.

On je naglasio da nije imao razgovore sa trenerom Partizana Zoranom Milinkovićem i da se nalazi u savršenom fizičkom stanju.

0
0

4 Komentara

  1. Odabrao je rupcagu zato jer ima dobrog advokata a i voli da se prebija po sudovima kad vec ne igra. Posle par meseci ,eto njemu visemesecne zabave oko naplate love od ugovora. Budaletina bez mozga!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa da li novinari rade svoj posao? Znate li ko je čovek, i gde je i koliko igrao? Od igrača sa buvljaka napravite kao Mesi da dolazi… Pazi izjavu: „sa devet godina sam došao u Ajaks i znam kako je to igrati pod pritiskom“! A odigrao za Ajaks jedva 2-3 cele utakmice za 4-5 god. u prvom timu, 8 puta ušao u igru…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter