17
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NESVAKIDAŠNJE: Terzić podelio igračima premije pre utakmice na Vračaru!?

Objavljeno: 10.08.15 u 09:21

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su na Vračaru protiv ekipe Voždovca rezultatom 3:2, a zanimljivo je da je Zvezdan Terzić učinio zaista nesvakidašnju stvar u srpskom fudbalu. 

Kako prenosi Sportski žurnal, generalni direktor Zvezdan Terzić u nedelju u prepodnevnim časovima posetio je ekipu, a kapitenu Predragu Rajkoviću je dao kovertu sa 20.000 evra da podeli akterima meča protiv Voždovca.

Ovaj izvor navodi da Terzić ne bi tražio novac nazad čak i da Zvezda nije pobedila, a bilo je prilično neizvesno, pošto su domaći dva puta vodili.

Ipak, podsećamo da je Terzić i na nedavnoj oproštajnoj konferenciji istakao da je mnogo novca uložio u klub, ali da ga neće tražiti nazad.

0
0

17 Komentara

  1. Naš kapiten više nije golman jer RAJKO -postao- BlAGAJKO, čovek postao šef blagajne i deli pare, odnosno šef svlačioničarske kase a DR. Poternica, šef i gazda kluba,hahahahahahahahahaaaaa, da li će se posle ovoga neko pitati šta se zaista dešava u mom voljenom klubu, i da li će mo mi zvezdaši i ostali deo srbije bolje živeti

    0
    0
    Odgovori
  2. Gde je mojaaaaaaa plataaaaaaaaa – vratite mi platuuuuuuuuuuu- hoću i ja sa mojom suprugom i dvoje dece da živim normalnim životom. Hoću moje zarađene pare i moju platuuuuuuuuuuuuuuu.Hejjjjjj on daje 20000 evra kao da su 20 dinara —-““““oklen mu“““’ – hoću moju platuuuuuuuuu da mi vratite.

    0
    0
    Odgovori
  3. nadamo se da je ovo…poslednje sto se u srpskom sportu desava…u poslednje 3 godine . sdcz sa ovim ljudima u i oko zvezde u navedenim klubovima : vaterpolo, kosarka i fudbalu je malo reci KRIMINAL … svaki komentar posle ovog gesta-cina … je suvisan . svim normalnim ljudima u Srbiji je jasno : sta se i kako radi … u sdcz i pomenutim klubovima … AKO CE NAROD POSLE OVIH I OVAKVIH DESAVANJA … BOLJE ZIVETI ??? da se nastavi sa cutanjem…?!

    0
    0
    Odgovori
  4. Covek je prosto kriminalac. Tako je stekao bogatstvo,tako i dalje zivi ali moze mu se jer ga je licno premijer spasio zatvora i postavio tu gde jeste da bi svojim „znanjem i umecem“ spasio Crvenu

    0
    0
    Odgovori
  5. Stvarno sramota… Pa sta mislite da placa nego prelaz iz 1 u 2… Najgore je koliko se svi prave naivni na ove njegove namestaljke… Terzicu zatvor, zvezdi beton liga!

    0
    0
    Odgovori
  6. Hapsite Vucica bre, on dopusta sve ovo. Unazadio nas je za hiljade godina, lopovcine! Zasto pare od moje plate idu zvezdi????!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  7. BRAVO terzo, tako se to radi i mazu oci putnjicavom delu Srbije, UZMES 100 000 evra od kluba-SEBI (bez PDV-a) i onda tih 20 000 evra sto je proslo mimo poreza PREMIRAS IGRACE I FOLIRAS RENT-A-CAR NAVIJACICE ZVEZDANE !!!… .!. XXAAXXAA .!. I VUK SIT I OVCE NA BROJU .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter