9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IPAK NIŠTA OD BOMBE: Dete Zvezde i reprezentativac Srbije ne želi u Partizan!

Objavljeno: 10.08.15 u 00:16

Potencijalno pojačanje Partizana i mladi reprezentativac Srbije demantovao je da pregovara sa crno-belima. 

Uroša Đurđevića su prošlog leta, kada je bio član Rada, želela oba beogradska velikana, ali je on na kraju odlučio da ode u Holandiju. On je ponikao u Crvenoj zvezdi, ali nikada nije dobio pravu šansu. 

– Za pregovore sa Partizanom prvi put čujem. Tačnije, prvi put sam video u medijima, pošto su srpski sportski sajtovi preneli tu vest. Ni sam kim iz Partizana nisam razgovarao, ja u svakom slučaju nameravam da ostanem u Holandiji, to su moji planovi – rekao je Uroš Đruđević.

Tokom prošle sezone Đurđević se nije naigrao u dresu Vitesea. Upisao je 24 nastupa i postigao jedan pogodak.

Đurđević ne krije da mu je prioritet ostanak u holandskoj Erste diviziji pošto, kako sam smatra, ta liga je najbolje mesto za razvoj mladih fudbalera.

– Prirotet mi je ostanak u Holandiji pošto je ta liga najbolja za razvijanje i napredak mladih igrača. Trenutno ovde nema mnogo igrača iz Srbije, ali znam da je većina naših igrača koji su došli u Holandiju uspelo da napravi dobru karijeru i da ostavi dubok trag – realan je Đurđević.

Podsetimo, predsednik Partizana Zoran Popović je otkrio da klub traži još pojačanja.

0
0

9 Komentara

  1. Tačno je…Djuka je Radovac i dao je reč navijačima da u Srbiji može da igra samo u Radu.Nije lud da se vraća u naš fudbalski mulj.Pusti i LŠ i LE,bolje mu je da se razvija u normalnom društvu i polako sazreva.Eksplodiraće,to je sigurno.Mali je mantalno jak,ima karakter.

    0
    0
    Odgovori
  2. Djurdjevic je Zvezdas,kao i Pantic.Oni ce jednoga sana doci u Zvezdanu,sigurno.Takvi nam ne trebaju.Ja sam za Klea,Tejga ili Danijela Aleksica.Dovesti Lomica ili Momcilovica i centralnog stopera .Zadovoljan sam upravom do sada.Pozz Grobarima.Samo Partizan!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ja rekoh, koj ce nam k… nabedjeni igrac. Treba dovesti spica kalobra Kleo ili bolji ovi fudbaleri u pokusaju nek sede na klupi drugorazrednih klubova.

    0
    0
    Odgovori
  4. Menadžeri pokušavaju preko najcenjenijeg Srpskog kluba da podignu cenu svojim pulenima… Partizan koga traži, njega i dobije… Nema tu ovo – ono… Svi hoće u sredinu koja važi za jednog od 3 najveća izvoznika talenata u Evropi…

    0
    0
    Odgovori
    • …vidim dosao vam Markinjos…aha kako da ne…odjavila vas velika vecina igraca jer navijaju za najveci i najtrofejniji srpski klub…ne jugoslovenski…mada smo i tu trofejniji…pricam,naravno o ZVEZDI…mozete da dobijete samo vedete od preko 30godina sa govornata manata…i ispusene lule…koje su nama ili Vosi ostavili najbolje dane i treva im reanimacija 🙂

      0
      0
      Odgovori
      • Pa vidim da ti je žao što ni takve igrače ne možete da dovedete.Nego svaka utakmica ide iz 2 u 1.Vaše najjače pojačanje je lopovska uprava.

        0
        0
        Odgovori
  5. O kakvoj bombi vi pricate? Ovde ko god dodje ispada da je nekakva bomba. Da se vrati Mitrovic e to bi bila bomba a Djurdjic… Mislim nemojte preterivati. Mitrovic i Djurdjic su bili tandem Druloviceve reprezentacije koja je uzela evropsko a pogledajte gde je sada Mitrovic, koliko golova je dao predhodne dve sezone i kolika je njegova trenutna vrednost i sta je uradio ovaj Djurdjic. Sa jednim golom na jedva 15 utakmica u Holandiji tesko da moze da bude i petarda a ne bomba.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter