2
Domaći fudbal

REPREZENTATIVAC ZA JAČI NAPAD: Partizan se pojačava za jesen u Evropi, stiže Zvezdin klinac

Objavljeno: 08.08.15 u 23:55

Eliminacijom rumunskog šampiona Steaue postalo je jasno da će Partizan ove jeseni igrati u evropskim takmičenjima, a dvomeč sa BATE Borisovim će presuditi da li u Ligi šampiona ili Ligi Evrope.

U svakom slučaju kasa srpskog šampiona će biti dobro popunjena pa nije iznenađenje što crno-beli već sada tragaju za pojačanjima.

Igrač koji bi mogao odmah da pomogne, ali i da bude zalog za budućnost je mladi reprezentativac Uroš Đurđević, koji je trenutno član holandskog Vitesea i sa čijim menadžerima uprava kluba iz Humske već pregovara. Ideja je da on prvo dođe na jednogodišnju pozajmicu, pa ukoliko sve strane budu zadovoljne njegov ugovor bi bio otkupljen.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Podsećamo da su Đurđevića prošlog leta, kada je bio član Rada, želela oba beogradska velikana, ali je on na kraju odlučio da ode u Holandiju. Međutim, mladi napdač se nije najbolje snašao u među „žuto-crnima“ pošto je na 24 meča postigao samo jedan gol.

Zanimljivo je da je Uroš Đurđević ponikao u Crvenoj zvezdi, pa bi u slučaju da obuče crno-beli dres bio još jedan u nizu fudbalera koji su po odrastanju prihvatili da promene stranu.

Ako niste videli pogledajte i na koji način je maldi Saša Lukić doneo pobedu Partizanu protiv Spartaka u poslednjim trenucima utakmice i šta je dosuđeno kao penal za Subotičane.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter