6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEMA KRAJA PROBLEMIMA: Posle sponzorstava Zvezda ostaje i bez donacija

Objavljeno: 07.08.15 u 16:26

Povlačenje pojedinih članova uprave Fudbalskog kluba Crvena zvezda sa svojih funkcija kao da je povuklo nogu dodatnim problemima kojima sa kojima se ovih dana suočava klub iz Ljutice Bogdana.

Naime, posle kompanije Telekom Srbija koja je raskinula ugovor o sponzorstvu vredan 1,5 miliona evra na sličan potez se odlučila i Jubmes banka.

Naime, danas je na adresu predsednika FK Crvena zvezda Svetozara Mijailovića stigao dopis u kojem stoji da je spomenuta banka odlučila da raskine Ugovor o donaciji.

– Jubmes banka jednostrano raskida Ugovor o donaciji u skladu sa članom 4. predmetnog Ugovora, kratko piše u dopisu, a prenosi Mondo.

Ostaje nepoznanica o kolikoj sumi novca se radi.

Podsećamo da je jedan od standarnih prvotimaca Crvene zvezde pronašao novi klub, pa će crveno-beli makar na njemu profitirati odnosno dobiće određenu sumu novca kao obeštećenje.

0
0

6 Komentara

  1. Garantujem zivotom da nijedan sponzor nece otici dok je TATA tu. I garantujem zivotom da ce CZ vratiti sav dug u roku od 3 godine bez ijednog veceg transfera. Kriminal se nastavlja.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma dace njima AV koliko trena.Ne moraju oni da imaju ni jednog sponzora.Svi smo videli kako se KK Crvena Zvezda Telekom finansirala direktno sa racuna ministarstva finansija.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter