12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OVO NIKAKO NISU CRVENO-BELI DANI: Zvezda ostaje bez najavljenog napadača, ali i tri miliona evra!

Objavljeno: 07.08.15 u 10:19

Fudbalski klub Crvena zvezda nalazi se u velikoj krizi, to je svima jasno, a pravi pokazatelji toga su odliv funkcionera, sponzora, ali i otkazivanje najavljenih velikih pojačanja za tim.

Posle Rajka Brežančića koji je otišao u AZ Alkmar, Čukarički je ostao bez još jednog važnog igrača u timu. U pitanju je Nikola Stojiljković, stameni napadač koji je bio najavljen kao veliko pojačanje Crvene zvezde. Umesto na stadionu ‘Rajko Mitić’ on se obreo u Portugaliji i potpisao je sa Bragom ugovor na pet godina.

– Putujem u Portugal na preglede i na završne razgovore i ako sve bude u redu potpsaću ugovor. Veoma sam zadovoljan jer odlazim u odličan klub, treći u Portugalu, koji igra grupnu fazu Ligu Evrope, a prethodne tri godine nastupali su u Ligi šampiona. To je prava sredina za mene. Činjenica da je ugovor na pet godina pokazuje da imaju poverenje u mene – rekao je Stojiljković za ‘Žurnal’.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U danima kada je u toku potpuni egzodus sa stadiona ‘Rajko Mitić’, Crvena zvezda je ostala i bez još jednog sponzorstva vrednog tri miliona evra. Radi se o tome da je pre desetak dana nastao dogovor između Zvezdana Terzića i Predrag Ćulibrka, direktora ‘Telekoma’ oko sponzorstva te kompanije klubu iz Ljutice Bogdana.

Međutim, kako su obojica podneli neopozive ostavke na svoje funkcije u Crvenoj zvezdi, fudbalski klub je ostao bez ovog sponzorstva, a samim tim i najavljenih tri miliona evra pomoći, piše ‘Sport’.

Biće vrlo zanimljivo šta će doneti dani pred nama kada su u pitanju dešavanja u FK Crvena zvezda.

0
0

12 Komentara

  1. Zvezdan Terzić je pokazao svoje znanje u poslednja 3 prelazna roka i neodlaskom Jovica i Ristića na svetsko prvenstvo…veliki novac je Zvezda izgubila zbog toga.

    0
    0
    Odgovori
  2. -Imate dva izbora: da ovladate svojom svescu ili da dopustite da ona ovlada vama. Ta druga mogucnost vam je poznata-STRAH, neuroze, nesigurnost, porazi-jer vam je usadjena sklonost ka SAMOUNISTENJU i DEVASTIRANJU !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. Đavo došao po svoje, –sve kad tad dođe na naplatu pa tako došlo vreme da sada đavo naplati sve mahinacije i vašarluke u klubu. I veliki vodja digao ruke od kluba, ne znam čiji će sada dres poklanjati stranim državnicima kada dodju u posetu našoj zemlji. Bojim se kao radnik koji jedva prima 20-tak hiljada dinara i time izdržava četvoročlanu porodicu da ne dođe opet do smanjenja plata i penzija, jer je cena struje već otišla gore.

    0
    0
    Odgovori
  4. Juče informacija da je otišao g. Ćulibrk i izgubljen sponzor od 1,5 mil., a danas je to već 3. mil.eura. Naši sportski portali šire dezinformacije, a novinari većinu vesti pišu po narudžbi ili po onoj “ piši samo da ima senzacija i bombi. Nije bitno što je to sve uglavnom neprovereno. Ako se ima za cilj da je Terzić uspešan, onda je otišao sponzor od 3. mil. ako se kriju državna davanja narodnih para Zvezdi onda se piše 1,5 mil.Nema pouzdanih informacija i to dosta doprinosi stanju u društvu.

    0
    0
    Odgovori
  5. Partizan od Telekoma za dve godine dobija jedva milion eura,a FK Drzavni Projekat dobija tri miliona za godinu dana.
    Idemo sada zvezdasi pisite kako je Partizan drzavni projekat.

    0
    0
    Odgovori
  6. Ako je to i tačno – nije Ćulibrk davao sponzorstvo Terziću, već Telekom – Crvenoj zvezdi. Zašto dve jake institucije svoditi na dva slaba imena?

    0
    0
    Odgovori
  7. Jeste… Ugovorio je 100 miliona… Gde može Telekom da da koliko i Gasprom!? Aj ne zanosite se… Sada će priče da je trebao i Mesi i Ronaldo da dođu, al’ kad su videli da je Tvorzić otišao, odustaju svi… Čekaj da se prečešljaju finansije i da vidimo šta je ostavio u klubu…

    0
    0
    Odgovori
  8. Eto,makar je drzava ustedela tri milke!Drugoplasirani tim superlige eliminisan u prvom kolu lige evrope da dobije tri milke?Po kom kriterijumu?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter