0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

MILINKOVIĆ ŠIRI OPTIMIZAM: I dalje sanjamo LŠ i isprsićemo se pred bilo kojim rivalom!

Objavljeno: 06.08.15 u 15:25

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je danas da ekipa nastavlja da veruje u plasman u Ligu šampiona i da će učiniti sve da ostvari taj cilj. 

Partizan je juče u revanš utakmici u Beogradu savladao Steauu sa 4:2 i plasirao se u plej-of za najjače evropsko takmičenje.

– I dalje sanjamo naš san koji se zove Liga šampiona. Odigrali smo veliku utakmicu i nadam se da će ekipa nastaviti da napreduje. Kao što sam rekao igračima na poluvremenu protiv Steaue da verujem u pobedu, tako sada verujemo u plasman u grupnu fazu elitnog takmičenja. Žestoko ćemo se boriti za to – rekao je Milinković novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

On je poručio da je tim ostvario veliki uspeh jer je obezbeđena jesen u Evropi.

– Učinićemo sve da napravimo još jedan korak dalje jer želimo više. Isprsićemo se ispred svakog – naveo je trener crno-belih.

Partizan sutra tačno u podne na žrebu u Nionu dobiće rivala u plej-ofu kvalifikacija, a potencijalni protivnici su Bazel, Apoel, BATE Borisov, Seltik i zagrebački Dinamo.

„Prihvatićemo žreb. Sigurno je da neće nikome biti lako sa Partizanom jer hoćemo da budemo bolji u oba meča“, zaključio je Milinković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter