4
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

JOŠ JEDAN ČLAN UO NAPUŠTA ZVEZDU: Kada sam došao nije bilo nijednog sponzora, a sada…

Objavljeno: 06.08.15 u 13:53

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić još jedan je u nizu članova UO Crvene zvezde koji je podneo ostavku.

Nakon potpredesdnika Slaviše Kokeze i Ivice Tončeva, generalnog direktora Zvezdana Terzića, članova UO Predraga Ćulibrka i Branka Radujka i Branislava Đurđevića, i Antić je napustio crveno-bele.

– Poštovani zvezdaši, u rukovodstvo našeg najtrofejnijeg kolektiva ušao sam kada je klub već uveliko zapao u velike probleme. Čitav niz godina pre toga Zvezda se suočavala sa finansijskim problemima koji su samo postajali sve veći. Kao član Uprave, zajedno sa timom ljudi sa kojim sam radio, pokušao sam da se izborim sa finansijskim teškoćama. Kada sam došao Crvena zvezda nije imala nijednog sponzora, a danas kada tim saradnika i ja odlazimo ostavljamo brojne sponzorske ugovore vredne nekoliko miliona evra na godišnjem nivou.

– Nažalost, u borbi sa brojnim teškoćama nije bilo moguće ostvariti veće sportske rezultate. Deo zvezdaške javnosti počeo je konstantno da vrši pritiske ne sagledavajući celokupnu sliku i svodeći probleme samo na personalne. U takvim uslovima postalo je nemoguće raditi i zato sam odlučio da podnesem neopozivu ostavku na mesto člana uprave kluba. Moja ljubave prema Crvenoj zvezdi uvek će ostati velika i iskrena. I dalje ću biti veran navijač Zvezde i dolaziću na utakmice, kao što sam to činio i godinama pre nego što sam prihvatio da budem deo Upravnog odbora – navodi se u Antićevom saopštenju.

0
0

4 Komentara

  1. I tako po naredjenju vodje svi odu a od namestanja tekme sa ofkanom nikom nista. A teerzic ponovo u ofkan. Svima lepo i svi zadovoljni

    0
    0
    Odgovori
    • Grobarcino mrš..slavi pobedu ,a nebrini o c.z.O cemu pricas …pa namestate godinama.Videce mo sta ce biti kad vam ode veliki Mag namestanja Tole lopov

      0
      0
      Odgovori
      • Svako ima svoju muku. Vi Toleta (bolje Toleta, no neku od vaših Legendi koje su vas ojadile), a mi da li ćemo se plasirati u LŠ ili LE.
        PS Nauči gramatiku.

        0
        0
        Odgovori
  2. pa kako je onda sljevan novac i dug sa 60 dosao na 40 a nije bilo sponzora i novca dali ce iko ikad to dokazati i proveriti papirologiju uefa i fifa treba da im zakucaju na vrata.ma ovo je sve posle utakmice s ofkom brze bolje bjez dok ne odgovara neko

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter