5
Domaći fudbal

KOKEZA PODNEO OSTAVKU: Odlazim! Na račun Zvezde ni kafu nisam popio, a kamoli platu dobio!

Objavljeno: 05.08.15 u 13:27

Dosadašnji potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza podneo je neopozivu ostavku na tu funkciju i više neće učestvovati u radu i donošenju odluka u klubu iz Ljutice Bogdana.

Slaviša Kokeza, koji je od skoro čovek odgovoran za suđenje unutar Fudbalskog saveza Srbije, bio je prisutan na sinoćnjem sastanku na kojem su raspisani izbori u Crvenoj zvezdi, a danas se saopštenjem obratio javnosti u kojem je povlači sa funkcije potpredsednika kluba iz Ljutice Bogdana.

On se javnosti obratio putem saopštenja koje prenosimo u celosti.

– Zvezdaškoj javnosti,

Poštovani prijatelji,

Želim da obavestim celokupnu sportsku javnost da od danas ne učestvujem u radu i podnosim ostavku na članstvo u Upravnom odboru Fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Za mene je ovo težak trenutak, jer, za razliku od mnogih, u našu Zvezdu ušao sam kako bih pomogao, a ne kako bih bilo šta licno dobio i stekao.

Dužan sam i da položim račune javnosti za svoj rad. U Crvenu zvezdu sam doneo i priložio, opet lično, ne beznačajna finansijska sredstva, a na račun Crvene zvezde nisam ni kafu popio, a kamoli primio platu, telefon, ili bilo sta slično.

Zašto podnosim ostavku? Zato što drugi traže? Zato što sever, ili njegov deo to hoće? Ili, zato što je to dobro organizovano sa nekim drugim članovima Upravnog odbora,kako bi se dočepali fotelja, ili, da budem precizan, jer tako misle da mogu dodatno da zarađuju na grbači Zvezde?

Podnosim ostavku, jer volim Zvezdu, u njoj sam bio isključivo iz ljubavi, a znam da iskreni zvezdaši tu našu strast i te kako razumeju. Živeo sam za Zvezdu, a ne od Zvezde, ali mi je jasno da deo severne tribine ne poštuje one koji Zvezdi daju, već samo one koji od Zvezde uzimaju, i za sebe i za svoje prijatelje, i članove porodica.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Iz različith sekcija Crvene zvezde, uostalom, u prethodne dve godine, izbačeni su, ili perfidno sklonjeni, oni koji su Zvezdi davali, a hvaljeni i podržavani samo oni koji su od nje otimali. Po tom principu, njihovo i bilo čije poštovanje nije mi potrebno.

Uzgred, u ove dve godine katastrofalan dug Crvene zvezde nije uvećan, naprotiv. Treneru Božoviću na raspolaganju su svi igrači koje je želeo da kupimo i nisam shvatio u čemu je krivica uprave. I, baš zato, što nisam shvatio, i baš zato što znam da nećiji tudji interesi stoje iznad svega, podnosim ostavku i uzdignute glave odlazim iz Crvene zvezde, u nadi da moj klub neće prihvatiti uličarske metode razračunavanja sa onima koji klub vole i da će Crvena zvezda u budućnosti biti jača i snažnija nego što je danas. Lično, biću uvek uz Crvenu zvezdu i to niko i nikada neće moći da mi zabrani.

P.S. Pozivam sve one koji su tražili nase ostavke, da mi sutra, po našem odlasku iz Zvezde pokažu i jedan papir koji bi pokazao da sam uzeo dinar od kluba, a u upravljanju vam želim mnogo sreće i nadam se da ćete pronaći one koji ce nešto da daju za Zvezdu, a ne samo da se prave pametni, uzimaju, ili upravljaju tudjim novcem.

Napred Zvezda! Kokeza Slaviša – stoji u saopštenju.

0
0

5 Komentara

  1. odlicno zamisljen-pripremljen MANEVAR( manipulacija…) za sportsku javnost … citajte ostale naslove i tekstove …(o dolascima-novim pojacanjima … ), da bi vam bilo jasno , sta se desava sa starim-novim DUGOVIMA … ko sve koristi ime zvezde da na bilo koji drugi nacin ( osim navedenog …) do novca i slave dolazi . zna li ko za ime i prezime kokeze pre nego u upravu zvezdu dodje … ???

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovaj ti je ko Milašin potpredsednik za vodovod, ovaj je potpredsednik za FSS. Što nije podneo ostavku pre nego što je dobio funkcije u FSS – potpredsednik i predsednik komisije za praćenje sudjenja, nego sada, a sada će lakše pomagati zvezdani da namešta sudije i utakmice, što se tiče severa U pravu je čovek klub vodi mafija i plaćene vodje navijača sa severa koji su sa sumnjivim biografijama, Smešno šta se sve dešava u srpskom fudbalu kada jedna legenda fudbala “““SLAVIŠA KOKEZA“““’ podnosi ostavku, pa za tog nismo čuli dok nije ušao u upravni odbor zvezde.

    0
    0
    Odgovori
  3. ja sam navijac CRVENE ZVEZDE i volim je posle dete najvise na svetu , voleo sam i sever ,ali mi je od njega muka od narko dilera i razbojnika koji sebe nazivaju navijacima i zive na grbaci kluba . sve njih sto dalje od nase ZVEZDE . zar ja da dodjem na utakmicu i nesmem da navijam onoliko minuta koliko je neki razbojnik imao godina , proterajmo to sa stadiona ….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter