3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

U SVOM STILU: Najpoznatiji navijač Partizana dao svoju prognozu ishoda duela sa Steauom!

Objavljeno: 05.08.15 u 12:56

Partizan večeras od 20:30h na svom stadionu igra protiv Steaue revanš meč kvalifikacija za Ligu šampiona, a optimizam koji se širi među navijačima Partizana naravno da je zahvatio i Miroslava Gajića, popularnog Mišu Tumbasa.

Na konferenciji za novinare pred duel sa Steauom pojavio se i Miroslav Gajić, popularni Miša Tumbas, koji je nakon izlaganja Zorana Milinkovića i Abubakara Oumarua na sav glas dao svoju prognozu revanša srpskog i rumunskog šampiona, prenosi ‘Žurnal’.

– Biće teško, 2:0 za nas! Abu i Sašaaaa! – u svom stilu rekao je Tumbas.

Hoće li tako i biti saznaćemo večeras nešto pre 22:30h kada će se završiti regularnih 90 minuta meča, u kojima bi prema prognozi najpoznatijeg navijača Partizana, srpski tim prošao u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona.

Evo šta je pred ovaj meč rekao i predsednik Partizana, Zoran Popović.

0
0

3 Komentara

  1. majmune misa je bolestan covek a sto voli partizan vise od tebe i tebi slicnim to je nesto neprocenjivo.sad sto novinari koriste priliku da ga stave medju vesti to je njihov problem,jer znaju da ce gomila ljudi procitati sta je rekao misa koji je na svakoj utakmici prisutan po suncu,kisi ili snegu i bez obzira sa kim igra njegov partizan jer je on tu radi partizana a ne zbog ekipe koja gostuje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter