1
Domaći fudbal

VOKRI NAVIJA ZA PARTIZAN: Crno-beli, igrajte pametno i oprezno!

Objavljeno: 05.08.15 u 16:32

Podrška i saveti stižu sa svih strana, pa i sa tzv. Kosova. Nekadašnji golgeter crno-belih Fadilj Vokri, smatra da bi Partizan u revanš meču kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Steaue (20.30) trebalo da odigra pametno, jer rumunski klub može da kazni svaku grešku.

Gostujući na Drugom programu kosovske televizije Vokri je rekao:
– Plasman Partizana u Ligu šampiona bio bi bitan za fudbal u celom regionu. Crno-beli moraju da igraju oprezno i pametno, jer je Steaua iskusna ekipa koja zna da kazni svaku grešku – rekao je Vokri.

Vokri je trenutno predsednik Fudbalske federacije samoproglašene države Kosova. Prokomentarisao je i eventualno učešće u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine. To će biti jasnije tek u martu, a do tada…

– Naš savez je blizu dogovora sa Bukinom Faso da odigramo prijateljsku utakmicu 6. septembra. Utakmica bi se najverovatnije igrala u Prištini – dodao je Vokri.

Grobari su spremni za večerašnji spektakl, a evo na koji način…

 

0
0

1 Komentara

  1. E kad on navija je ne navijam za Par!
    5.8. Podigao se spomenik F.Tudjmanu pa još u Kninu,
    Vokri Šiptarski navija pa puno je Brate,
    Belodedić

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter