1
Evropske lige

FOTO: Screenshot

ČEKA NAS SPEKTAKL U HUMSKOJ: ‘Grobari’ pripremili spektakularnu koreografiju sa jasnom porukom!

Objavljeno: 05.08.15 u 15:54

Fudbaleri Partizana večeras igraju najbitniju utakmicu dosadašnjeg dela sezone, a osim dobrog rezultata iz prvog duela, uz sebe će imati možda i nikad veću podršku navijača sa tribina.

Karte za južnu tribinu gde su najvatreniji navijači Partizana odavno su rasprodate, ostalo je (možda) još malo karata za istočni, zapadni i severni deo stadiona, ali nema sumnje da će večeras stadion u Humskoj biti krcat.

A kako i ne bi kada je važnost utakmice takva da bi Partizan mogao ozbiljno da profitira ukoliko eliminiše rumunskog šampiona. Zato su, piše ‘Blic’, navijači crno-belih spremili sjajnu koreografiju sa nazivom: ‘Juriš u slavu, naši heroji!’

Očekuje se paklena atmosfera i prisustvo 30.000 navijača Partizana, među kojima će biti i Despot Lazić, dečak iz Bajine Bašte čija je životna priča bila sve, samo ne laka.

Utakmica između Partizana i Steauea počinje u 20 časova i 30 minuta na stadionu Partizana. Rezultat iz prvog meča u Bukureštu je 1:1.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter