4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IPAK ODLAZI: Rajković se seli u Tursku!?

Objavljeno: 04.08.15 u 12:47

Najbolji mladi golman sveta i kapiten Crvene zvezde Predrag Rajković nalazi se na meti Galatasaraja, koji je za transfer spreman da plati dva miliona evra, prenose turski mediji.

Tamošnji mediji prenose izjavu trenera golmana Galatasaraja, čuvenog Brazilca Klaudija Tafarela, koji je rekao da Rajković poseduje izuzetno veliki potencijal i mogao bi da bude naslednik Urugvajca Fernanda Muslere.

Jedan od presudnih faktora u transferu je želja Galatasaraja da značajno „podmladi“ tim, nakon što su već stigli 20-godišnji Španac Hoze Rodrigez iz Deportiva i 24- godišnji Francuz Lionel Kerol iz Troa.

Rajković je u Zvezdu stigao iz Jagodine i do sada je za crveno-bele zabeležio 33 nastupa.

Kao član reprezentacije Srbije do 19 godina postao je šampion Evrope u Litvaniji, dok je sa selekcijom Srbije uzrasta do 20 godina postao šampion Sveta na Novom Zelandu i bio proglašen za najboljeg golmana turnira.

Podsetimo, on je poručio Delijama da će se njegov tim odužiti u narednoj utakmici protiv Voždovca.

0
0

4 Komentara

  1. ako sada ide bez trofeja nista nece uraditi! ne razumem kako moze neko dobrovoljno da se seli u tursku! do juce sam gotivio kalinu sada mi i on samo ljigavi mustafa!

    0
    0
    Odgovori
  2. Idi bre sinko makni se iz ove rupetine jer ako ostanes u njoj i sam ces postati rupa na golu. Idi i makni se i uzmi neku kintu ako mozes jer, od ovih vajde nema. Mlad si ima vremena da branis jos dugo ali u normalnom klubu, ovo u Srbiji sta se desava nema veze sa fudbalom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter