0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAPITEN OBEĆAVA: Delije su nas zadužile, zaslužile su pobedu

Objavljeno: 04.08.15 u 11:11

Kapiten Crvene zvezde Predrag Rajković izjavio je da se nada da će njegov tim pružiti bolju partiju u četvrtom kolu Superlige Srbije, u utakmici s Voždovcem.

Mladi U20 reprezentativac Srbije izjavio je da su navijači crveno-belih zaslužili da on i njegovi saigrači konačno odigraju kvalitetno i obraduju ih trijumfom.

– Svesni smo da smo ponovo odigrali loše i da je zbog toga bilo mnogo negativnih komentara. Ipak se nadam da će protiv Voždovca sve biti mnogo bolje. Treba da izvučemo pouke, iz prethodnih remija, sa Metalcem i Radničkim, da vidimo šta nije valjalo i da sve to ispravimo – rekao je Rajković.

Priliku za trijumf igrači Crvene zvezde imaće u nedelju od 17:00 sati. 

– Znamo da moramo da pobedimo, pa istovremeno postoji pritisak i motiv. Dodatni motiv predstavljaju i navijači koji su nas bodrili. Baš zbog toga, zaslužuju da nas vide u pravom svetlu, budu svedoci naše bolje igre. Mislim da će se od narednog kola sve promeniti nabolje. Videće naše pravo lice – obećava Rajković

Duel između „Zmajeva“ i Crvene zvezde biće odigran na stadionu na Vračaru a Rajković dobro poznaje rivale. 

– Voždovac je dobra ekipa, a vodi je naš bivši trener, Žile (Bratislav Živković). Bez obzira na sve, ne bi trebalo da se plašimo. Mi smo Crvena zvezda i moramo da idemo na pobedu koja je u ovom trenutku naša obaveza. Posebno, posle dva kiksa. Pobedom bismo poništili sve negativne komentare – istakao je Rajković

Golman crveno-belih osvrnuo se i na činjenicu da je bio jedan od najboljih igrača svog tima u prethodnom periodu. 

– Znam da je loše za ekipu kada se golman istakne, ali ja jednostavno radim svoj posao. Kada se dodatno uigramo, mislim da ću i ja imati sve manje posla – kaže Rajković

On se osvrnuo i na najavu selektora Ćurčića da bi Rajković uskoro mogao da postane prvi golman A selekcije.

– Takva izjava predstavlja veliku čast, ali i obavezu. Prvo okupljanje biće protiv Jermenije, ali ćemo da vidimo da li ću tada da branim. U kvalifikacijama za Evro 2016 nemamo više nikakvih šansi, ali ćemo morati da se pripremimo za kvalifikacije za Mundijal u Rusiji – podvukao je golman crveno-belih, prenosi Srbija danas. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter