0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KURĆUBIĆ: Ovaj sastav Partizana nam je ravnopravan, želim im sreću u sredu!

Objavljeno: 01.08.15 u 19:43

Trener Novog Pazara Petar Kurćubić rekao je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Partizan, ali da joj je sastav ’crno-belih’ omogućio ravnopravnu igru.

Fudbaleri Novog Pazara pobedili su Partizan sa 3:2 u utakmici trećeg kola Superlige Srbije i ostvarili prvi trijumf nad ’crno-belima’ u svojoj istoriji.

Trener Partizana Zoran Milinković je izveo kombinovani sastav sa nekolicinom mladih igrača, kako bi odmorio standardne prvotimce za revanš utakmicu sa Steauom, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

– Sastav Partizana nam je omogućio da odigramo ravnopravnu utakmicu, ali i efikasnu i napadačku igru. Prvo poluvreme je bilo izvanredno sa obe strane, postignuta su četiri gola, promašen je penal –  rekao je Kurćubić posle utakmice za „Arenu“,

– U drugom poluvremenu se videlo da smo se u prvom potrošili, ofanziva nas je koštala izjednačujućeg gola. Partizan je imao terensku inicijativu, slabo smo igrali, ali onda smo postigli gol i do kraja umešno sačuvali prednost. Zasluženo smo pobedili, ali da je bilo drugačije ne bi bilo nezasluženo. Dali smo poslednji atom snage i čestitam mojim igračima, ali i Partizanu na korektnoj utakmicu i želim mu da napravi dobar rezultat u sredu.

Partizan je doživeo prvi poraz u prvenstvu i primio prve golove, pa je ostao na šest bodova posle tri kola, dok je Novi Pazar ostvario prvu pobedu i sada ima četiri boda.

 
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter