4
Domaći fudbal

SUPERLIGA SRBIJE: Partizan sa rezervistima kinksnuo u Pazaru, presudio mu Aškovski! (VIDEO)

Objavljeno: 01.08.15 u 19:06

Istorijska pobeda Novog Pazara protiv Partizana. Domaćin je slavio sa 3:2 (2:2) u 3. kolu Superlige Srbije.

Crno-beli su igrali sa drugim timom, a celog plena koštao ih je njihov igrač, Stefan Aškovski,m kojeg su pozajmili domačinu.

Sve je prštalo u prvom poluvremenu, u kojem je viđeno čak četiri gola. Šampion Srbije je bolje počeo meč, poveo preko Trujića, ali to nije dugo potrajalo, Pavlović je izjednačio, sa kreča. Aškovski je izborio taj petaerac, ali i četiri minuta kasnije, koji domaćin nije realizovao.

Odranio je Živković to, ali ne i šut aškovskog za 2:1. Umesto dva gola viška za Pazarce, pred poluvreme je Partizan preko Kojića došao do izjednačenja.

Opao je ritam u nastavku, a tamo gde je stao u prvom, nastavio je Aškovski u drugom. Drugi njegov gol na meču jasna je poruka klubu i navijačima da su se crno-beli možda olako odrekli njegovih usluga.

Izmene nisu urodile plodom, debi u crno-belom dresu glavčiću neće ostati u lepom sećanju…

NOVI PAZAR – PARTIZAN 3:2 (2:2)

Pavlović 21 pen, Aškovski 26, 72 – Trujić 12, Kojić 45+1

Gradski stadion. Gledalaca: 4.000. Sudija: Vlado Glođović (Vrbas). Žuti kartoni: Tintor, Šarac (Novi Pazar), Lukić, Glavčić (Partizan)

Novi Pazar (4-1-4-1): Zečević – S. Stevanović (od 76. Petar Pavlović), Vuković, Tintor, Kostić – Đalović – Vusljanin, Šarac, Predrag Pavlović, Aškovski (od 81. Adrijano) – Radivojević (od 68. Obrovac).

Partizan (4-3-3): Ž. Živković – M. Stevanović, Ostojić, Ćirković, Bogosavac – Lukić, Ilić, Ninković – Grbić (od 58. Glavčić), Trujić (od 71. Golubović), Kojić (od 76. Šaponjić).

 

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter