1
Domaći fudbal

FOTO> STARSPORT

ZVEZDA OSTAJE BEZ OBA GOLMANA: Ko će stajati na golu crveno-belih ove sezone?

Objavljeno: 21.07.15 u 12:12

Posle Damira Kahrimana koji će gotovo izvesno potpisati ugovor sa Bastijom pošto je imao uspešnu probu u klubu sa Korzike, na izlaznim vratima Marakane je i Predrag Rajković.

Već dugo postoji interesovanje belgijskog Briža za reprezentativca Srbije, ali je ono bilo uslovljeno time da najpre prodaju svog golmana Metjua Rajana koji je konačno potpisao ugovor sa Valensijom.

To bi trebalo da znači da će se belgijski klub potpuno aktivirati kada je u pitanju dovođenje novog čuvara mreže, a jasno je da ukoliko žele da to bude baš Rajković moraju da izdvoje najmanje dva i po miliona evra na koliko je procenjen mladi golman Crvene zvezde.

Ukoliko i Rajković i Kahriman ovog leta napuste klub crveno-beli će morati da reaguju jer im praktično od golmana ostaje samo Filip Manojlović i dečaci iz omladinske škole. Već neko vreme se govorka da bi na Marakanu mogao da stigne Bojan Šaranov, pa ćemo da vidimo šta će biti od toga.

Vatreno krštenje u superligaškim utakmicama Manojlović bi mogao da iam već ovog vikenda u meču protiv Metalca u Gornjem Milanovcu pošto Rajković sigurno neće biti tu zbog drugih obaveza.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter