0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA OSLABLJENA U NEDELJU: Bez kapitena na Metalac, šansa ‘zlatnom orliću’

Objavljeno: 20.07.15 u 20:10

Crvena zvezda u okviru drugog kola Superlige Srbije igra sa Metalcem u nedelju, a put Gornjeg Milanovca neće ići kapiten Predrag Rajković, pošto će 25. jula izvlačiti kuglice na žrebu za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

– Putujem u sredu i vraćam se u nedelju, tako da neću moći da branim protiv Metalca… Velika mi je čast što ću biti prvi Srbin na takvom žrebu. Nadam se da ću biti srećne ruke i da ću izvući povoljne rivale po nas – rekao je golman crveno-belih Predrag Rajković.

Kapiten „zlatnih orlića“ imao je pravo da povede jednu osobu sa sobom u Sankt Peterburg. Izabrao je svog trenera iz Zvezde Srđana Maksimovića.

– Imao sam pravo da povedem nekoga sa sobom i pozvao sam Maksu. On je mnogo zaslužan za moje uspehe – iskren je bio Rajković.

Kako je Damir Kahriman otputovao u Francusku gde bi uskoro trebalo da potpiše ugovor sa Bastijom, na golu Crvene zvezde protiv Metalca stajaće „zlatni orlić“ Filip Manojlović (bio treći golman).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter