18
Domaći fudbal

STIGLA POTVRDA: UEFA pokrenula istragu o meču na Vračaru!

Objavljeno: 20.07.15 u 21:50

Evropska „kuća fudbala“ pokrenula je istragu o sumnjivom meču odigranom u nedelju na Vračaru u kom su akteri bili fudbaleri OFK Beograda i Crvene zvezde, a meč se završio pobedom gostiju 6:2, iako je domaćin na poluvrmenu vodio sa 2:0.

UEFA je upoznata sa dešavanjima u Beogradu. Ta informacija je potvrđena Novostima koje su zvale u sedište evropske „kuće fudbala“. Iz UEFA su poručili da su pokrenuli istragu, ali da neće davati nikakve izjave dok ne sakupe sve informacije. Kako kažu blagovremeno će obavestiti javnost ako pronađu nešto sumnjivo vezano za duel OFK Beograda i Crvene zvezde.

U Superligi Srbije kažu da nemaju osnova za sumnju da su se na Vračaru dogodile „nečasne radnje“.

– Nemamo osnov za pokretanje postupka, to je jasno kao dan. Sve te priče su u sferi pretpostavki i sumnji, kako onda da reagujemo – rekao je direktor SL, Vladimir Bulatović i dodao da nijedno službeno lice nije videlo ništa sumnjivo:

– Ni jednom jedinom rečju. Da bismo mi, kao Zajednica pokrenuli postupak, mora da postoji prijava službenih lica. Pročitao sam izveštaje delegata, posmatrača i sudija i kako niko nije ni pomenuo tu mogućnost, za mene je ta priča završena.

Danas je u srpskom fudbalu izbio pravi rat, prvo je Zvezda optužila FS Srbije i Partizan, naša „kuća fudbala“ je uzvratila, a potom je odgovorio i Milorad Vučelić.

0
0

18 Komentara

  1. Пaртизaн – Дoњи Срем 4-3 (0-2), 7+&2-1
    Пaртизaн – Чукaрички 4-2 (1-2), 2-1
    Пaртизaн – Нoви Пaзaр 4-3 (0-1), 2-1&7+
    Бежaнијa – Пaртизaн 3-4 (3-1), 7+&1-2
    Пaртизaн – Смедеревo 5-3 (2-1), 7+
    OФК – Пaртизaн 1-3 (1-0), 2-1
    Пaртизaн – БСК 7-0, 7+

    Дa ли је икaдa билo кoјa oд oвих утaкмицa истрaженa?! Дa ли су билo кoју oд њих нoвинaри oкaрaктерисaли кao сумњиву?

    0
    0
    Odgovori
  2. Eto posle svih osvojenih titula ipak zvezda namesta utakmice .partizan i tomislav karadzic su uspeli da zvezdi navucu uefa.I sada mi delije moramo da budemo sloznije nego ikad ovo je ipak napad na instituciju najvecu na ovim prostorima c zvezdu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Haha koliko pompe oko jednog meca i to prvi u sezoni koji generalno nista i ne znaci ubacili su vas u pricu a vi se primate na svaku rec koju kazu.

    0
    0
    Odgovori
  4. Vlada Bulatovic nije video nista sumnjivo. Sasvim slucajno radi se o coveku koji je godine i godine proveo u ofku, uz rame Zvezdanu Tvorzicu. Nadam se da ce UEFA istrajati kada vec drzava nije zainteresovana da udari na svoj projekat. Zasto niko od novinara ne postavi pitanje da li je moguce da u OFK Beogradu cute, kao da se radi samo o zvezdi, a ne i o njima? Mozda sto jedan covek vodi oba kluba, pa nema potrebe da se ponavlja sa izjavama.

    0
    0
    Odgovori
  5. ovdje ce biti enormne kazne za zvezdu a i za ofk beograd jer je mec namjesten to je ocigledno u namjestaljci nije zelio da ucestvuje naravno kao castan covjek vladimir petrovic pizon trener ofk beograda koji kao nije htio da vodi tim sa klupe tada smo ga osudjivali da nije profesionalac ali sada vidimo da je samo castan covjek nije zelio da ucestvuje u tome a isto tako i bozovic trener zvezde kada je saznao za namjestaljku i necasneradnje pokazao se kao izuzetno castan covjek pa je brze bolje u toku meca kod rezultata 2:0 za ofk beograd iznudio sebi crveni karton i tako eskivirao drugo poluvrijeme i izbjegao lose price o sebi.a sada je vrlo moguce da ce bozovic odma raskinuti ugovor sa zvezdom ako to nije vec i uradio samo se to jos krije.sta reci samo svaka cast trenerima obiju ekipa i pizonu i bozovicu.pozzz

    0
    0
    Odgovori
  6. Kontrolor sam sudjenja al izgleda da samo ja smem da kazem da je mladi golman Rajkovic udario sudiju i izbio mu tom prilikom pistaljku iz ruke, pre pocetka drugog poluvremena na centru.

    0
    0
    Odgovori
    • Moram priznati da sam sokiran ovim komentarom! Sram Vas bilo gospodine kad mozete da se nazovete kontrolorom sudjenja!!! Nigde namere,slucajnost. Sve se vidi na snimku. Samo bi da sudijama skidate glave. Ko zna kakav ste Vi bili sudija… jos jednom SRAM VAS BILO!

      0
      0
      Odgovori
  7. Kad vec palite grobare, objasnite im da su sve utakmice koje dodju iz prleaza i li se zavrse rezultatom 7+ automatski pod lupom uefe. Dokazati da je utakmica namestena je gotovo nemoguce izuzev ako neko nema video dokaz, audio dokaz, ili ako ne uhvate nekoga ko je ulozio enorman novac u nekoj od kladionica pa im on sve isprica…koliko ja znam, nista od ovoga nije realno i zato manite se bombasticnih naslova, jer je ovo pocetak prvenstva. Da li treba i dalje paliti vatru nek ide vama na dusu…ali nesto ne pamtim da ste ovako izvestavali kada je neko drugi igrao sumnjive utakice…

    0
    0
    Odgovori
  8. Odavno je trebalo kazniti najvece zlo srpskog fudbala fk crvenu…pa to je leglo kriminalaca od Aboliranog,mafijaske pudle,Tvorzica,Blokeze,Knez petrola,Tonceva,Piksija…

    0
    0
    Odgovori
  9. Zasto bi se tako namestalo ? Pa dovoljno je 2:3 ili 1:2, ako se vec namesta …

    Isto tako, uopste nije sumnjivo kada ekipa dodje na jna sa 11 igraca ( bez zamene ), a posle pricate o namestanjima … Ajde bre nismo vise deca …

    0
    0
    Odgovori
  10. U redu da treba da se iskoreni korupcija u bilo kojem sportu, i uvek sam za to, ali sto se nisu vodili sporovi i ostali klubovi namestali utakmice…

    0
    0
    Odgovori
    • prvo kolo JSL 2014/2015 stadion jna partizan-novi pazar iz 2 u 1 i na kraju 4:3 što je 7+ nesećam se de je UEFA istraživala tu utakmicu.Jel to deda Tole birka šta se istražuje a šta je regularno? I što kaže naš narod „ničija nije gorela do zore“ Pozdrav DELIJE UŽICE

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter