3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KARADŽIĆ O TERZIĆU: Jedini je stvarni gubitnik jučerašnjeg meča!

Objavljeno: 20.07.15 u 17:48

Grmeo je i prozivao na današnjoj vanrednoj konferenciji Zvezdan Terzić, a najkrupnije reči bile su upućene predsedniku FSS Tomislavu Kradžiću, po njemu, glavnom krivcu svih loših stvari u srpskom fudbalu, ali i za dominaciju Partizana.

Karadžićev odgovor je bio kratak:
Utakmica između OFK Beograda i Zvezde odigrana 19 jula 2015.godine je izazvala neuobičajeno veliku pažnju javnosti. Nadleženi organi FSS će u redovnoj proceduri ispitati sve činjenice i okolnosti koje su se odigrale pre, za vreme, i posle utakmice. A o tome će javnost biti naknadno obaveštena –  rekao je Karadžić za MocartSport.

ipak nije mogao a da ne doda:

Današnja konferencija Zvezdana Terzića je primitivni vapaj jedinog stvarnog gubitnika sa jučerašnjeg meča-dodao je Karadžić.

Dosta pažnje izazvao je tiket, ali i demant Mirkova.

 

0
0

3 Komentara

  1. Mirkov je nešto instinktivno primetio , ali ne zna u čemu je fora pa je napravio celu zbrku.Ovde se ne radi o nameštanju zbog kladionica i uzimanju para na taj način. Ovde se radi o osvajanju titule.Ako se nešto istražuje, treba videti da li je terzić bio u svlačionici O F K Ako je bio onda treba videti šta je objasnio igračima kada su predali meč i zašto niko nije zaštitio i podržao te igrače u njihovoj želji da pobede?

    0
    0
    Odgovori
  2. Da li je moguće da ovaj lopov ovako prica….
    Alo čoveče idi više pa stvarno bi sa crnim djavolom usao u priču.
    TOLE LOPOVE…….TOLE LOPOVE||

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter