6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OBRT: Pižon vodi ‘romantičare’ protiv Crvene zvezde?

Objavljeno: 18.07.15 u 00:50

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da trener OFK Beograda Vladimir Petrović Pižon neće predvoditi „romantičare“ protiv Crvene zvezde u prvom kolu Superlige Srbije.

Četvrta Zvezdina zvezda je svoje moguće odsustvo opravdala „džentlmenskim dogovorom“ sa upravom da ne sedi na klupi kluba sa Karaburme kada bude igrao sa crveno-belima, čija je Petrović legenda. Javnost je većinom osudila potez Vladimira Petrovića Pižona, te se tokom večeri dogodio obrt. Kako Žurnal saznaje trener OFK Beograda će ipak voditi tim protiv Crvene zvezde. Ta informacija trebalo bi da bude potvrđena danas u toku dana.

Meč OFK Beograd – Crvena zvezda igra se u nedelju od 17 časova na Karaburmi.

0
0

6 Komentara

  1. Neće OFK biti ni jači ni nejači što je on tu, on se tu i nepita niti je on neki trener, sramota za Srbiju je činjenica da kriminalac Terzić radi šta hoće a sve uime vlasti. On jeste bio zvezda kao fudbaler i dobar igrač ali kao trner je izuzetno glup. .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter