8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PIŽON PRVO PLAKAO, A SADA ODLUČIO: Neću voditi ‘Romantičare’ protiv moje Zvezde

Objavljeno: 17.07.15 u 15:56

Novi strateg OFK Beograda, Vladimir Petrović Pižon, doneo je konačnu odluku: „biće trener OFK Beograda, ali od drugog kola Jelen Superlige Srbije“.

Tako bi se u najkraćem mogao opisati siže njegove „odluke“ da mesto trenera plavo-belih poveri svojim pomoćnicima, pošto se, jelte, u prvom kolu Jelen Superlige Srbije sastaje sa voljenim klubom.

Kao što je od ranije poznato, Pižon je na konferenciji za medije pustio tešku kap tuge niz obraz kada je bio upitan kako će voditi klub protiv kluba čija je „Četvrta zvezda“.

Sada je otišao korak dalje. Čini se, predaleko, pa čak i za standarde „kaubosjke“ Superlige Srbije.

– Sa upravom OFK Beograda sam imao džentlmenski dogovor da utakmicu protiv Crvene zvezde ja ne vodim. Uprava OFK Beograda je pristala na to, tako da ja ovu utakmicu neću voditi, ali biću tu sa igračima… Vodiću OFK od drugog kola – istakao je Petrović koji se tu nije zaustavio: 

– Utakmica protiv Crvene zvezde je za svakog vrlo teška. Nama će biti mnogo teška, jer je prva utakmica, prvo kolo, svi očekuju i žele dobre rezultate… OFK Beograd ima nezgodnu situaciju, jer nije u punom sastavu, nisu se stvorili uslovi da sve igrače registrujemo, tako da ćemo igrati u promenjenom sastavu. Međutim, i igrači koji izađu na teren će dati sve od sebe i trudiće se da naprave što bolji rezultat – poručio je Petrović.

Sa druge strane, kapiten OFK Beograda Bogdan Planić će biti na terenu i igraće ovaj duel.

– Uvek je izazov igrati protiv Zvezde, meč u kojem može mnogo da se dobije i nadam se povoljnom rezultatu – rekao je Planić.

I dok srpski klubovi tonu sve dublje u evropskim okvirima, teško je zamisliti situaciju u kojoj bi, recimo, pre koju godinu Ser Aleks Ferguson, mogao da izađa pred upravu Junajteda i „džentlmenski“ se dogovori da ne vodi svoj klub protiv „njegovog Aberdina“.

Sve i hipotetički govoreći…

0
0

8 Komentara

  1. Zvezda jeste unistena i propala je, ali i dalje ima svoje verne sinove! A vi novinari slobodno pisite, objektivnost vam nije jaca strana, ali to je vasa stvar…

    0
    0
    Odgovori
  2. Cinjenica je ljudi shvatite jednom da fudbala u srbiji nema. Tu su samo nabedjeni treneri, , namestaljke, nabedjeni igraci, sem par nekoliko njih, kvalitet fudbala jad i beda, golgeter parker sa dva postignuta gola iz ofsajda, terzic suspendovan od strane fss sest meseci , njemu niko ne sme na put stati, djura frizura ostvario milionske transfere partizan u gubitku, odnosno minusu, kako, -da nije jadno i zalosno bilo bi smesno, a mislim da ni tralalatovic nece voditi meceve borca protiv hahahaha njegove crvene rupe hahahahahahaaaaaa

    0
    0
    Odgovori
  3. Glodarima ne valja ni ovo…..da je trener onda bi rekli eto, namerno ih vodi da bi izgubio, kada ih ne vodi, opet ne valja…ovo mi liči sve kao na sve prethodne sezone, ako i sa Kosanovicem protiv Novog Pazara….svašta su pričali….nego da jednom za svagda odgovorimo propalicama ZVEZDA je od svakoga izgubila u ovoj ligi ili igrala nerešeno ! a vi ??? Koliko puta ste igrali sa Radom i koliko su osvojili bodova??? Mateus objasnio ali niko ne sme da reaguje iz države jer su svi upetljani ! Drugo, šta je sa dzentlmenskim dogovorima sa vašim igračima u protivničkim timovima ??? Šta je sa Metalcem i dogovorom potpresednika partizana a presednika Metalca ??? Šta je sa rezultatima sa Jagodinom gde Jagodina nije dala gol u 12 utakmica , osim u pretoslednjoj ? 🙂 Pošteno ???? Apleujemo ZVEZDI da pokuša da KRADE, baš da KRADE ako umeju ! Ne na pošten način, nego da se otima ! Kao što su radili u poslednjih 8 godina , a posle u EVROPI 11 godina ne znaju ni GOL da daju, a kamo li da pobede….hahahahaah BRUKE SRBIJE !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter