11
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

GROF BOŽOVIĆ ZADOVOLJAN: Čestitam igračima na borbi, presudilo je…

Objavljeno: 02.07.15 u 23:13

Trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović nije bio raspoložen za priču na atletskoj stazi Marakane nakon poraza od Kairata u prvom meču prvog kola kvalifikacija za LE.

Božović je za televiziju Arena sport rekao da je crveni karton bio presudni momenat na utakmici.

– Crveni karton je naravno poremetio našu igru, i sada je teško govoriti koliko je bio dobar Kairat, a koliko Crvena zvezda. Momci su se borili koliko su mogli i svaka im čast na tome. Svaki rezultat može da se dogodi, pokušaćemo u revanšu – rekao je Božović.

Revanš meč na programu je za nedelju dana.

0
0

11 Komentara

  1. Ne znam sta je ovde bilo dobro!? Ovde se ocenjuje fudbal a ne borba, fudbala nije bilo, linije tima su lose stajale, nepovezane skroz. Ekspanzijom kladionica fudbal je posao cudna igra, zasto ne verovati u prolaz

    0
    0
    Odgovori
  2. Izlazak Kovacevica je bio jos jedan igrac manje na terenu, da je izasao Parker ne bi se osetio igrac manje. Za pocetak je trebala da bude iskusnija postava sa Stojanovicem mada mi se ne svidja izostavljanje Ristica jer je on Zvezdin najbolji igrac

    0
    0
    Odgovori
    • Slazem se da je trebao izaci Parker, jbg ovo je na ispadanje nije za bodove, trebalo je cuvati 0:0 ili 0:1 zajebi lep fudbal bice ga u prvenstvu. Ne slazem se za Stojanovica.

      0
      0
      Odgovori
  3. Džaba je premijer slao avion po grofa od Mojkovac, po ove naše livade mogli smo i sa Lalatom i još bi forsišto našu decu. Ovako spadamo iz Evrope a dugovi uvećani novim pojačanjima

    0
    0
    Odgovori
  4. Crveni karton diskutabilan, mogao ali nije morao… Pogodak iz ofsajd pozicije… Ne znam kakvu igru da ocekujete 88min sa covekom manje? Rajko nas je spasao, Cvetkovic ocajan,Rendulic spor, ostatak ekipe odlican! Svaka cast na borbenosti! Ovi ljudi imaju 18takmicarskih utakmica u nogama… I protiv njih cela tek.a sa igracem manje…. verujem u ppbedu tamo ali da li ce biti dovoljna? Verujem! Navijam!

    0
    0
    Odgovori
  5. Sa kojim timom da pokusate nesto?Dovodite slobodne igrace iz Afrike i Amerike a da ne pricam o onoj dvojici slobodnih igraca iz Cuke..Ma treba ukinuti i Zvezdu i Partizan!

    0
    0
    Odgovori
  6. Moze da se dogodi, u sad ce opet da krene prica, kako nije sve gotovo, dajemo 2 gola, prolazimo dalje..
    15 min u Kazakstanu, 1:0, 100%

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter