4
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

KVALIFIKACIJE ZA LE: Nemoćna Zvezda, Kairat nadigrao crveno-bele! (VIDEO)

Objavljeno: 02.07.15 u 22:39

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su od kazahstanskog Kairata rezultatom 0:2 (0:1) u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.  

Crveno-beli su već u drugom minutu ostali sa igračem manje, pošto je direktan crveni karton zaradio Savo Pavićević. Gosti su poveli u 45. minutu golom Goua iz ofsajda, a konačnih 0:2 postavio je Kuantajev u 64. minutu. 

Meč nije mogao gore da počne po ekipu crveno-belih, pošto je Pavićević posle neopreznog starta kao poslednji igrač odbrane zaradio direktno isključenje. Trener Božović odlučio je da momentalno u igru uvede zamenu za njega, pošto je Aleksandra Kovačevića zamenio Vukašin Jovanović.  

https://www.youtube.com/watch?v=ZWOf2HUs1I0

Domaći su brojčanu prednost iskoristili u samom finišu prvog dela igre kada je Gou postigao pogodak makazicama iz ofsajd pozicije. 

https://www.youtube.com/watch?v=V19abHIMdC8

Gosti su u drugom delu igre u potpunosti preuzeli inicijativu, stvorili nekoliko šansi, ali je maestralni golman Predrag Rajković sačuvao svoj tim.

Ipak, u 64. minutu ni fantastični Rajković nije mogao ništa posle sjajne akcije Kairata i pogotka Kuantajeva za nedostižnih 0:2.  

https://www.youtube.com/watch?v=I4HaXy0rRJo

Miodrag Božović je izmenama pokušao da razmrda svoju ekipu, Jović i Ristić su zamenili Orlandića i Kataija, ali ni oni nisu mnogo poboljšali igru Zvezde. 

Kazahstanci su u finišu imali još jednu stopostotnu šansu, ali se ponovo istakao Rajković u situaciji jedan na jedan. 

Revanš meč je na programu za nedelju dana u Kazahstanu.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“] Crvena zvezda: Rajković – Cvetković, Pavićević, Rendulić, Anđelković – Kovačević (Jovanović 4), Savićević – Vered, Katai, Parker – Orlandić

Kairat: Plotnjikov – Kvantajev, Soareš, Marković, Lunjin – Gorman, Kvat, Islamkan – Isael, Rijera, Gohu[/stextbox]

0
0

4 Komentara

  1. DJilasa za predsednika UEFE, Covic da bude sekretar a Belosevic da sudi sve utakmice. Onda ne bilo cudno sto doticni ( Belosevic) pije kafu sa Radonjicem i, naocigled svih, ned a da trener CZ to plati. Uzas. Vraceni smo u 92. Mladji ( pogotovo neobrazovani ili priglupi) i ne kapiraju i cemu pricam

    0
    0
    Odgovori
  2. Brže vraćajte strance odakle su došli.Trebali ste da im ponudite ugovor na nedelju dana
    Axaxaxaxaxa….grofovi…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter