0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SVI SU ONI ‘ORLIĆI’, ALI: Jedan od njih peva kao slavuj! (VIDEO)

Objavljeno: 24.06.15 u 13:22

Nacija pažljivo prati sva dešavanja oko omladinske fudbalske reprezentacije Srbije, kako i ne bi kada imamo svetske šampione. Narod interesuje svašta, mnogo toga je već otkriveno, neke stavri će sigurno ostati između njih, a nmeke se otkrivaju tek sada.

Saznali smo da im je zajednička molitva postaal obavezni ritual, a u klipu koji sledi možete da saznate zašto je Rajković dobio nadimak gospodin, zašto je Jovanović onako plakao, da ekipa ima pesmu posvećenu Saši Zdjelaru, ali i ko je najbolji pevač od naših ‘Orlića’. Otkrićemo vam, reč je o golmanu Filipu Manojloviću, a na zahtev kapitena on je i zapevao pesmu Dade Glišića ‘Diem al’ nisam živ’ u emisiji ‘Veče sa Ivanom Ivanovićem’.

Zvezdinog slavuja možete čuti pred kraj videa: 

Izvor: YouTube, Vece sa Ivanom Ivanovicem

Saznajte i šta je Rajković poručio Nataši Šaviji, ko je zainteresovan za njega, kakav hit oglas kruži zemljom, ali i šta bi se desilo da je selektor Veljko Paunović na vreme bio upućen u dešavanja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter