0
Domaći fudbal

KRATKO SE ZADRŽAO: Brazilac napustio Partizan

Objavljeno: 23.06.15 u 18:16

Fudbalski klub Partizan ubrzano pojačava tim kako bi pokušao da izbori plasman u Ligu šampiona ili makar Ligu Evrope pa su u klub već stigli Bugarin Božinov i Brazilac Dorneljas, koji nestrpljivo čekaju debi u zvaničnim utakmicama.

Kako je prema pravilima FSS broj stranaca u domaćim klubovima ograničen, a planira se dovođenje još jednog Brazilca jedan drugi igrač iz zemlje sambe moraće da „pleše“ u dresu nekog drugog kluba.

Radi se o Eliomaru Silvi koji je u januaru 2013. godine stigao u Partizan kao veliko pojačanje, dodelejn mu je dres sa brojem 10, ali od njega nije viđeno apsolutno ništa od onoga što se očekivalo.

FOTO:STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Istina nije mu ni ukazano preveliko poverenje pa su usledile pozajmice mađarskom Kečkemetu i grčkim timovima Pierikos i Larisa, za koju je igrao poslednjih šest meseci.

Eliomar je bio na početku priprema na Tari, ali kako trener Milinković ne računa ozbiljno na njega odlučio je da se vrati u Javor iz kojeg je i došao u Humsku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter