2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

JEDVA ČEKAJU DEBI U HUMSKOJ: Partizanova pojačanja iznela svoje prve utiske u novom klubu (VIDEO)

Objavljeno: 22.06.15 u 23:11

Navijači Partizana od Valerija Božinova i Fabricija Dorneljasa imaće velika očekivanja ove sezone, a upravo njih dvojica iznela su svoje prve impresije u crno-belom dresu.

Najviše će navijači očekivati od Bugarina Božinova, bivšeg napadača Juventusa, Mančester Sitija, Fiorentine… Evo šta on kaže o prvim danima u Partizanu.

– Dobro sam se uklopio sa saigračima, atmosfera je odlična. Sada razmišljamo samo o tome da treniramo jako, da se pripremimo za kvalifikacije za Ligu šampiona, potom i Superligu. Ovde je sve odlično, nema nikakvih problema, a meni je najvažnije da smo svi u timu živi i zdravi. Partizan je vrhunska ekipa i jedva čekam debi u Humskoj – rekao je Božinov, pola na bugarskom, pola na engleskom.

Valeri nije jedini bugarski fudbaler u redovima Partizana, tu je i Ivan Bandalovski, koji se priključio pripremama.

– Ivan je moj brat, ja sam želeo da budem Partizanu zbog njega, jer ga znam 15 godina, igrao sam s njim u mladoj, pa u seniorskoj reprezentaciji. Sada igram s njim u Partizanu. Jako sam srećan što sam u ovom klubu, što smo ponovo zajedno – rekao je Božinov, a pogledajte i sami šta je sve Bugarin izjavio na pripremama na Tari.

https://www.youtube.com/watch?v=qEThCG99Hvw

(youtube / Voja Radojevic)

A takođe, pogledajte i šta je štoper Fabricio Dorneljas izjavio prvi put po dolasku u Partizan.

https://www.youtube.com/watch?v=r7Sssa3X6M8

(youtube / Voja Radojevic)

 

0
0

2 Komentara

  1. Alo bre,bratko,kakva vrhunska ekipa,jesi li ti normalan?Na cemu si,koje opijate trenutno koristis?Hitno promeni dilera,moze biti pogubno po tebe.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter