0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

MITROVIĆ ODABRAO: Neće među ‘milionere’, ali neće ni u Premijer ligu, ni u Seriju A

Objavljeno: 21.06.15 u 15:22

Jedan od najtraženijih srppskih igrača u tekućem prelaznom roku svakako je Aleksandar Mitrović za kojim je ogromna potražnja na fudbalskom tržištu.

Anderleht je jasan, ko ponudi 15 miliona evra može da vodi mladog napadača. Sada su na potezu klubovi koji su pokazivali interesovanje, a kada bi se pitao samo Mitrović on zna gde bi najradije nastavio karijeru.

– Nadam se da ću u Benfiku, to je za mene najbolja sredina. Kolege iz reprezentacije Marković i Đuričić su mi ispričali sve najbolje o klubu, rekao je Mitrović za portugalske medije.

Portugalski klub je za mišljenje pitao sadašnjeg selektora Makedonije i svog bivšeg igrača Ljubinka Drulovića koji jednostavno nije imao šta loše da kaže o Mitroviću, naprotiv. Upravo sa bivšim igračem Partizana u timu Drulović je pre dve godine našu omladinsku selekciju vodio do titule evropksog prvaka u Litvaniji.

Pored Benfike u poslednje vreme najveće interesovanje za Mitrovića pokazuju Borusija iz Dortmunda i Roma, dok su engleski Premijerligaši utihnuli iako su tokom sezone bili najglasniji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter