1
Evropske lige

MAKAR ONI IMAJU MILIONE: Mitrović ide kod bivšeg saigrača iz Partizana?

Objavljeno: 20.06.15 u 21:58

Informacije u vezi eventualnog transfera Aleksandra Mitrovića iz Anderlehta u neki od zainteresovanih klubova se menjaju iz dana u dan, kako kad je u pitanju ime tog kluba, tako i visina obeštećenja koje je spreman da plati.

Kako Mocartsport prenosi reči italijanskog novinara Đanluke Dimarsija nekadašnji fudbaler Partizana je na meti dortmundske Borusije koja je navodno spremna da izdvoji 15 miliona evra za robusnog napadača.

Reprezentativac Srbije ranije se najčešće dovodio u vezu sa klubovima iz Premijer lige, ali kako je njihova zainteresovanost splasla u prvi plan su izbili Roma i sada Borusija.

Nemci nude daleko više od Italijana, a direktno zainteresovan za ovaj posao je i Partizan koji će dobiti 20% od viška koji bude preko pet miliona, koliko su Belgijanci svojevremeno platili Beograđanima za Mitrovića.

Podsećamo da je član tima iz Dortmunda i Miloš Jojić, koji se u prethodnoj sezoni nije naigrao, ali bi promena trenera možda mogla i njemu dobro da dođe pošto Jirgen Klop nije imao previše poverenja u mladog reprezentativca Srbije.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter