10
Fudbal

FOTO: Facebook/Nataša Šavija

(NE)PRISTOJNA PONUDA ZA ‘ORLIĆE’: Starleta im nudi ‘specijalne usluge’

Objavljeno: 19.06.15 u 19:35

Srpskoj javnosti odavno su poznati sumnjivi oglasi za raznorazne vrste „masaži“ koji se, ne čak ni pod oznakom „diskretno“, nude u ovdašnjim oglasima…

Upravo takvu vrstu „usluge“, mogli bi da zarade izabranici Veljka Paunovića, budući da im je starleta iz lokalnog rijalitija Parovi, Nataša Šavija, obećala oralni plezir u slučaju osvajanja Mundijalita.

Mlada dama kojoj, očigledno, moralne kočnice nisu zaštitni znak, bez pardona je poručila da će učiniti ‘ono’ sa golobradim momcima.

Preostaje da se vidi hoće li to dodatno motivisati „Orliće“ da postanu „Kondori“, ali i da li će ova starleta održati reč u slučaju pobede Srbije.

Kako stoje stvari, najdeblji kraj u celoj priči mogao bi da izvuče srpski heroj Ivan Šaponjić koji ima samo 17 godina, pa je pitanje da li zakonski ima osnova za ovu vrstu „nagrade“.

Takodje, nije poznato ni da li bi nežnije polivine srpskih igrača imale nešto protiv da njihovi izabranici preuzmu ovaj „slatki trofej“.

Ipak, kako Šavija daje izjave bez skrupula, vrlo verovatno se ne bi libila da nagradi golgetera „Orlića“.

Uostalom, kada daje onako važne golove, zar mu je potrebna lična karta?

0
0

10 Komentara

  1. ma sta fali …,,deca,, treba da se nagrade …mozda bi bolje igrali ovi iz ,,A,, tima da im pre utakmice po*usi ono extra …. 😀

    0
    0
    Odgovori
  2. Krivu su njoj roditelji jadni kad su joj dopustili da se ovim bavi, a vi pisete ove glupost, sto kaze jedan neka ide kod kolarova i ekipice splavarske picka im materini

    0
    0
    Odgovori
  3. Kakvi su ovo tekstovi ? Ovoj „gospodjici“ ne treba davati medijsku paznju. Sram treba da je bude. Ovo su bre dobri momci, sportisti, deca. Neka svoje usluge nudi onim splavarima iz A selekcije. I ovaj tekst je toliko glup da nemam reci. Pisete o hipotetickom polnom odnosu prostitutke i deteta koje ima 17 godina ?! I za vasu informaciju Saponjic ima devojku duze vreme. Sram vas bilo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter