0
Fudbal

IMA DOBRA ‘LEĐA’: Paunović otkrio koji stručnjaci mu drže ‘tim na oku’, kao i ko je imao najveći uticaj na njega

Objavljeno: 19.06.15 u 18:53

Veljko Paunović dokazao je ono o čemu se ‘šuškalo’ do sada, a to je da polako, ali sigurno, raste u velikog trenerskog stručnjaka. Podršku i uzora do pre šest meseci imao je u ocu Blagoju, koji mu u ovim danima velikog uspeha, najviše nedostaje.

 Veljko Paunović često pleni svojim ponašanjem na van terena, konstantno bodri svoje igrače i uliva im neophodnu dozu samopouzdanja, posebno u teškim momentima.

– Pokušavam da momcima pre svega usadim moralne vrednosti. Hoću da sami odlučuju i da sve što radimo na treningu primene i na terenu. U poslednje tri godine, pokušavam da im prenesem sve što znam. Ne samo o tome kako da budu dobri fudbaleri, već kako da budu i dobri ljudi – kaže Paunović.

 Otkrio je koji stručnjaci mu drže ‘leđa’ i konstanto nadziru i prate njegovu selekciju. Njihova podrška mu mnogo znači, ali jedan čovek je imao veliki uticaj na njega.

– Radomir Antić i Bora Milutinović uvek drže ovu ekipu na oku i prate je. Govore mi svoja zapažanja i pomažu mi da radim svoj posao bolje. Ipak, najveći uticaj na mene imao je otac Blagoje, koji je bio veliki igrač i sjajan trener. Nažalost, preminuo je pre šest meseci i jako mi nedostaje – naglasio je Veljko Paunović, takođe jedan od junaka naše nacije.

Srbija sutra od sedam sati ujutru igra finale Svetskog prvenstva za omladince, zato Srbijo budu uz svoje junake.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter