3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BURAN PRELAZNI ROK U ZVEZDI: Terzić najavljuje akciju, kupuju se domaći, ali i strani igrači

Objavljeno: 19.06.15 u 19:59

Generalni direktor Crvene zvezde najavio je dosta novih igrača, ali i demantovao dolaske nekoliko igrača, čija su se imena provlačila po medijima prethodnih dana.

Terzić je u izjavi portalu ‘Mondo’ potvrdio da se radi na dovođenju dobrog levog beka, koju je poziciju novi trener ‘Grof’ Božović okarakterisao kao deficitarnu.

– Levi bek? Levi bek će po svemu sudeći biti stranac. Toliko mogu u ovom trenutku da vam kažem, a mislim da sam time dosta toga i rekao – izjavio je Terzić za ‘Mondo’.

Terzić je naglasio da kod nas u srpsko fudbalu ima dosta kvaliteta, a neki od tih igrača morali su i ranije da igraju za Crvenu zvezdu i nagovestio je na koga tačno misli.

Slavoljub Srnić, a potom Mijat Gaćinović i Mirko Ivanić. To su trojica igrača koji su prioritet, a Gaćinović je prioritet svih prioriteta, samo što s njim u vezi ne pregovaramo sa klubovima, Čukaričkim i Vojvodinom, već sa jednim švajcarskim investicionim fondom, koji polaže pravo na njegov ugovor – rekao je Terzić i dodao da se aktivno radi na njihovom dovođenju, ali da neće žuriti, jer ‘Zvezda nema pravo na grešku’.

Još jedan igrač koji se nalazi nadomak Zvezde je Partizanovo dete, Nemanja Radonjić, fudbaler koji poseduje veliki fudbalski kvalitet, ali i veliki temperament.

– Lično mislim da se radi o dragulju srpskog fudbala, o igraču koji će jednog dana biti svetska klasa i momku koji možda neće biti momentalno veliko pojačanje za nas, ali da se radi o igraču s kojim vredi raditi i koji bi, uz trenera kakav je Božović, za kratko vreme napravio velike stvari. Ponavljam, Nemanja je klasa, s njim treba raditi i zato se oko njega treba angažovati, što i činimo – objasnio je generalni direktor Crvene zvezde.

Naravno, realno je očekivati i odlaske u drugom pravcu, tačnije, iz kluba. Terzić i za to ima plan.

– Moja ideja je da u najskorije vreme, prodajom Darka Lazića, Aleksandra Kovačevića i Ifeanija Onjila, taj fond pojačamo za milion, do milion i po evra i onda mislim da bi mnoge stvari bile moguće. Ali, hajde da ne žurimo… – zaključio je Terzić.

0
0

3 Komentara

  1. Kako od kojih para , pa od EPS-a valjda !??? Jel su oni beše Zvezdin sponzor !?? 😀 Ili telekoma ??? A da, ni to nije Zvezdin državni sponzor ! Zvezda ne uzima od države i naroda kao nk partizan, već ima privatnog sponzora GAZPROM-a!!! Nauči nešto, pa napiši ! nk partizan državni projekat ! 7 godina „šampion“ od 8 sezona uz vrhovnog „koamdanta“ Karadžića !!! Ali bez njega i njegove pomoci u Evropi se čeka pobeda „samo“ 11 godina !!! hahahahaa….BRUKE I SRAMOTE !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter