4
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

JOVIĆ I RISTIĆ VODILI NAVIJANJE: Ovako su fudbaleri Zvezde ispratili uspeh ‘Orlića’ (FOTO)

Objavljeno: 17.06.15 u 16:28

Svi gleadje ‘Orliće’, pa kako to onda ne bi činili i profesionalni fudbaleri. Od izabranika Veljka Paunovića mogu mnogo da nauče i naši ‘Orlovi’, a saigrače Rajkovića, Grujića i Jovanovića gledali su sa priprema, okupljeni po sobama, igrači Crvene zvezde. Uz njih su posebno bili oni koji zbog povreda nisu mogli da otputuju na prvenstvo sveta – Mihailo Ristić i Luka Jović.

 

Pomno iz svojih soba pratili su dešavanja na terenu, i uz uzvike bodrenja, radosti, neverice i na kraju ipak velike sreće, prošli sve kroz šta su prolazili i „Orlići“.

Šta god uradili u finalu sa Brazilom, naši ‘Orlići su već zmajevi. Verujemo da se sa tom konstatacijom svi slažu.

Videli ste delić atmosvere u taboru Crvene zvezde, a podsetite se i kako su Paunovićevi učenisi proslavili ulazak i finale Mundijalita. 

Selektor Veljko Paunović sa svojom ‘decom’ pravi čuda, a evo i kako objašnjava igre svojih momaka.

0
0

4 Komentara

  1. dobroje momci sto slusate terzu pa niste otisli da ostvarite istorijski uspjeh,zapitajte se sad MARIONETE ko ste vi fudbaleri ili prostitutke…….

    0
    0
    Odgovori
  2. Dobro je da ovaj jovic zvani GUZAO nije otisao tamo, morali bi svi da igraju za njega po naredjenju terze i kompanije i izgubili bi odmah na pocetku. A ne daj Boze da je on dao sve ove golove kao ZIVKOVIC I SAPONJIC , ne bi moglo da se zivi od njega i njegovih koji ga dizu u nebesa a POJMA NEMA!!! Bravo GROBARI POKAZALI STE KO JE PARTIZAN I NJEGOVA SKOLA NAJBOLJA U EVROPI!!! ZIVKOVIC-SAPONJIC, SAPONJIC -ZIVKOVIC FINALEEEE!!!

    0
    0
    Odgovori
    • takve drkadzije kao ti i unose rzdor u reprezentacije.Pusti decu neka igraju za svoju zemlju is vi da navijamo za njih a posle kad ih proda neki Ramadani ili Zahavi vise se nece truditi.Svaka cast Jovicu i momcima na podrsci.

      0
      0
      Odgovori
    • E konju jedan videli smo sta taj vas saponjic zna promasi gol sa 5 m kao i protiv sad-a,a sve te golove sto je dao nijedan nije nesto posebno i sramota bi bilo da napadac ne da to,
      zivkovic jeste odlican igrac..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter