4
Domaći fudbal

TREĆE POJAČANJE: Brazilac stiže u Humsku 15. juna

Objavljeno: 12.06.15 u 09:09

Kako stoje stvari, uprava Partizana dogovorila je novi angažman. U Humsku će doći talentovani brazilski kreativni vezista.

Kako saznaju Novosti,  Gabrijel Markinjos biće treće pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku, a ova vest nije novost, pošto smo vam već predstavili kvalitete ovog igrača.

Očekuje se da će fudbaler Santosa u Beograd stići najkasnije do 15. juna, a u crno-belom dresu igraće pola godine.

FOTO: crop
FOTO: crop

Markinjos igra na poziciji ofanzivnog veznog, prošle godine prešao je iz Palmeirasa u Al Nasr za pet miliona dolara, ali se nakon pola godine vratio na pozajmici u domovinu, tačnije u Santos.

Od januara igra za ovaj klub, ali se nije preterano proslavio, pa je u 10 nastupa mrežu zatresao tek dva puta.

Markinjos je ponikao u nadaleko poznatoj školi Internasionala, ali je više vremena provodio na pozajmicama.

U Partizan su do sada stigli Marko Jevtović i Nikola Trujić, a tokom jučerašnjeg dana saznalo se da bi i Abubakar Omaru mogao u Humsku.

0
0

4 Komentara

  1. @Danilo I ti stvarno mislis da bi taj neki igrac iz Makedonije, BiH, CG bio bolje pojacanje od ovog Markinhosa ili Aboua? Sa takvim igracima nebi osvojili ni 5 mesto u domacem prvenstvu. Po meni su ova dva navedena Super pojacanja! Ako stvarno dodje do toga da se Abou vrati u Srbiju. I plus jos neki Brazilac da se dovede da ovaj nije sam, jer je poznato da ih ubije samoca kad su daleko od otadzbine. tako da ne bi brzo pobegao. A u Africi to si u pravu moze da se nadje solidni igraci 😉

    0
    0
    Odgovori
  2. @Danilo I ti stvarno mislis da bi taj neki igrac iz Makedonije, BiH, CG bio bolje pojacanje od ovog Markinhosa ili Aboua? Sa takvim igracima nebi osvojili ni 5 mesto u domacem prvenstvu. Po meni su ova dva navedena Super pojacanja! Ako stvarno dodje do toga da se Abou vrati u Srbiju. I plus jos neki Brazilac da se dovede da ovaj nije sam, jer je poznato da ih ubije samoca kad su daleko od otadzbine. tako da ne bi brzo pobegao. A u Africi to si u pravu moze da se nadje solidni igraci 😉

    0
    0
    Odgovori
  3. Dajte molim vas neko ozbiljno pojačanje a ne ispušene muštikle. Pa nek vide malo po Africi bilo kog ko je u vrhu liste strelaca, ili nek pogledaju po komšiluku ko je u vrhu liste strelaca Makedonije, BIH, Crne Gore …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter