15
Domaći fudbal

BIVŠI ZVEZDAŠ STIŽE U HUMSKU: Sada je pravo vreme za crno-beli dres?! (VIDEO)

Objavljeno: 11.06.15 u 16:59

Trener Partizana, Zoran Milinković, želi da svog bivšeg igrača vidi u crno-belom dresu. Kvaliteti Abubakara Oumarua su mu dobro poznati jer ga je trenirao u Vojvodini, a već se uveliko radi na tome da pojača tim šampiona Srbije!

Kontakt sa igračem, koji je protekle dve sezone proveo u Belgiji, u Beverenu, je uspostavljen. Ističe mu ugovor i biće slobodan igrač, što odgovara crno-belima, saznaje Informer.

Izvor: YouTube, Bohdan Khorkavyy

Ovo nije prvi pokušaj Partizana da dovede Oumarua u svoje redove, želeo ga je i Goran Stevanović. S obzirom da Kamerunac ima dobre odnose sa Milinkovićem, možda je sada pravo vreme da konačno obuče crno-beli dres. Partizan bi mu bio četrvrti klub u Srbiji, posle Crvene zvezde, OFK Beograda i Vojvodne. 

Izvor: YouTube, MrRedStarBelgrade

 

Abubakar je ove sezone odigrao 15 utakmica za Beveren i postigao dva gola.

0
0

15 Komentara

  1. TERZIĆ se pita,kada će da legnu pare iz budžeda građana R.S, a CAR još razmišlja !? e NOLE NOLE tebe kući svi VOLE , i take te zovu !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Осим што сте заборавили једну ситну појединост да се и Терзић понешто пита !

    0
    0
    Odgovori
  3. Grobari samo napred cini mi se da mi je ova priča nesto poznata!!dali je ova prica bila i prosle godine !! ako jeste čestitam vam!

    0
    0
    Odgovori
  4. Zivkovic,rendulic,balazic,vulicevic,momcilovic,markinjos,krasic,zivkovic,babovic,frajdej,abubakar sastav koji se moze laganmo de el a ima i samse za ls

    0
    0
    Odgovori
  5. Pricaju Gurbet iz Ljutice Bogdana i Grobar, i pita ga Grobar: Je li Indijac, jesi cuo da vas bivsi igrac kao postoje neke sanse da predje kod nas? odgovara mu Indijac Gurbet: A koji, da nije mozda Oumaru? GROBAR: MA POPUSIS MI K……. xD Gurbet: A ko jel mozda Oumaru? Grobar: Da, Jeste. Gejlija Gurbet: U jea, popusicu ti …. xD

    0
    0
    Odgovori
  6. Pa da li je moguce, coveka koji nije mogao da se izbori za mesto u prvoj postavi jedve sasvim slabasne ekipe u Belgijskoj ligi, govori se da je pojacanje, pa Partizan ako hoce u Evropu, On mora da bude u startu bolji od najboljeg u Belgiji, koja i nije nesto specijalno liga, a ne za Evropu se porede igraci koji su bolji od igraca iz neke osrednje ekipe u Jelen Super Ligi, pa ovo je bre komedija, ovi su jos ludji od Djure frizure, taj je makar i osvojio nesto, ovi za sad jednu al sa nikakvim zapazenim rezultatima

    0
    0
    Odgovori
      • Što znači da nam je liga dno dan, što je tačno, ali zar ako ne želimo Evropu, zar onda ne trebamo da budemo onda debelo iznad svih u našem regionu, ili da se takmičimo da budemo bolji od Donjeg Srema i Mladosti iz sela Lučani ???

        0
        0
        Odgovori
    • mislis da bude bolji od najgoreg u Belgiji…to bi za pocetak bilo nesto…..! Anderleht,Sporting,Briz…su svjetlosnim godinama ispred Partizana i ostalih klubova iz JSL!

      0
      0
      Odgovori
      • Ako je Partizan lošiji od najgoreg u Belgijskoj ligi, a joj gde je onda tek Crvena Zvezda, možda u rangu nekog trećeligaša amaterskog fudbala u Belgiji -.-„

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter