0
Evrokupovi

ĐANLUIĐI BUFON: Bilo mi je drago kada sam video Pirla da plače!

Objavljeno: 06.06.15 u 23:33

Fudbaleri Juventusa nisu uspeli da ostvare san i popnu se na krov Evrope. Bolja je bila Barselona 3:1.

Većina fudbalera „stare dame“ je plakala posle meča, a zanimljivu izjavu dao je kapiten tima, legendarni golman, Đanluiđi Bufon.

– Ja sam od onih koji uvek umem da kontrolišu emocije, bilo da se radi o velikoj radosti ili razočaranju. A ovo je jedno od takvih razočaranja koje sport može da vam donese, iako smo pre njega imali mnogo zajedničkih trenutaka slavlja sa našim navijačima. Šteta je što nismo to mogli i posle ovog finala, iako sam u jednom trenutku verovao da je i to moguće – rekao je Bufon i nastavio:

– Svi smo mi razočarani, a na jedan poseban način – bilo mi je drago da vidim kako Andrea izražava svoje emocije na tako snažan način.

Bivši napadač Reala i strelac gola u večerašnjem finalu Alvaro Morata istakao je da je ova generacija propustila veliku priliku da se okiti titulom prvaka Evrope.

– Imali smo šansu da dobijem ovaj meč, ali je nismo iskoristili. I, iskrneo, ne znam kada će nam se opet ukazati takva prilika. Imamo sjajnu ekipu, prava smo porodica i na nama je da nastavimo da naporno vežbamo. Ovaj tim nema limit, može da osvoji Ligu šampiona, a naša uprava veoma radi na tome da sastavi još jaču ekipu. Želeo bih da se zahvalim i našim navijačima koji su došli ovde da nas bodre, ponosni smo što nosimo ovaj dres – za njih – rekao je Morata.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter