1
Domaći fudbal

NOVO LICE U HUMSKOJ: Partizan rešio krilnu poziciju, stiže dugo čekano pojačanje

Objavljeno: 05.06.15 u 09:09

Kako stoje stvari, pitanje je trenutka kada će u Humskoj biti upriličena prezentacija novog igrača čiji se potpis očekuje u satima pred nama.

Reč je o bivšem mladom reprezentativcu Srbije, momku koji je ponikao u omladinskoj školi Partizana i koji se nalazio na radaru Olimpika iz Marselja, Nikoli Trujiću

Ovaj 23-godišnji krilni napadač Napretka tokom jučerašnjeg dana bio je u Humskoj, i kako sam kaže, praktično se sve dogovorio.

– Ostalo je još da definišemo sitne detalje. Verujem da ću danas staviti potpis na četvorogodišnji ugovor sa šampionom – rekao je Nikola Trujić, prenosi Sportski žurnal.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trujić u dresu Napretka mučio voljeni klub

Ukoliko ovaj fudbaler čija je vrednost procenjena na sumu od 400.000 evra bude zaista i došao, on će biti drugi igrač koji je stavio paraf na vernost crno-belima ovog leta, pošto je prethodno ugovor potpisan sa Markom Jevtićem.

– Uvek je postojala nada da ću zaigrati za Partizan. Zadovoljni Napredak je otkupio moj ugovor, ali sam verovao da ću jednog dana ponovo biti crno-beli – kazao je Trujić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter