2
Domaći fudbal

PRVI POTPIS: Partizan dobio dugo čekano pojačanje

Objavljeno: 04.06.15 u 14:53

Kao što je bilo i najavljeno prvo pojačanje za novu sezonu Partizanu je stiglo iz Novog Pazara odnosno pravo sa Kipra talentovani vezista Marko Jevtović je došao u Beograd gde je prema sopstvenim rečima već potpisao ugovor sa crno-belima.

– Stigao sam u naš najveći klub koji deceniju dominira u srpskom fudbalu. Čast je nositi dres Partizana, ali svestan sam da je obaveza još veća, posebno prema armiji navijača sa, opravdano, najvećim očekivanjima, rekao je Jevtović za novopazarski radio „Sto plus“.

Jevtović, koji je pre Novog Pazara igrao za Hajduk iz Kule, Sopot, moskovski Dinamo i Srem iz Jakova, svestan je šta je glavni klupski cilj, odnosno da će ekipa pokušati da se plasira u Ligu šampiona i ostane neprikosnovena u Srbiji

Zvanična promocija Marka Jevtovića biće obavljena naredne nedelje, a prema najavama generalnog direktora kluba Marka Vazure još jedan fudbaler bi istovremeno trebalo da bude predstavljen javnosti kao novi igrač kluba iz Humske.

0
0

2 Komentara

  1. Nema potrebe za ovolika promovisanja igraca iz Novog Pazara ili nekog ko je pre 5 godina igrao za reprezentaciju. Ovo sto oni i crvena zvezda planiraju da dovedu pojacanja, pa to bre nisu pojacanja ni za kup Srbije, a ne za neko vece takmicenje poput Lige Sampiona.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter