1
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

POTEZ ANDERLEHTA KOJI ĆE OBRADOVATI UPRAVU PARTIZANA: Srpskom šampionu stižu dodatne pare iz Belgije

Objavljeno: 03.06.15 u 18:38

Poznato je da je prethodna uprava Partizana prilikom prodaje Aleksandra Mitrovića Anderlehtu u ugovor unela klauzulu prema kojoj će klubu iz Humske ulice pripasti 20% od naredne prodaje srpskog reprezentativca.

Tačnije, crno-belima će pripasti 20% od razlike koju napravi Anderleht koji je pre dve godine Mitrovića platio pet miliona evra. Do sada se spekulisalo da će Belgijanci robusnog napadača dati zainteresovanom klubu za 20 miliona evra, ali došlo je do promene.

– Ukoliko me zainteresovani klub pozove danas tražio bih 25 miliona evra, rekao je generalni menadžer Anderlehta Herman van Holsebek za belgijske novine HLN.

Ako neko od brojnih klubova koji su se ranije raspitivali za Mitrovićevo zdravlje, a najglasniji su bili Njukasl i Svonsi, zaista bude spreman da plati toliko to bi značilo da će Partizanu pripasti petina od 20 miliona evra razlike odnosno okruglo četiri miliona čime bi ukupna cifra skočila čak na devet miliona.

Saznajte ovde i koliko novca bi Partizan mogao da dobije za obeštećenje prilikom sve izvesnije prodaje Nikole Drinčića i koji je igrač takođe na izlaznim vratima kluba.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter