2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODE DRINČIĆ KAO GOSPODIN: Oprašta dugove Partizanu, a crno-beli dobijaju i obeštećenje

Objavljeno: 03.06.15 u 16:06

Kako saznaje portal Goal.com, fudbaler Partizana Nikola Drinčić će na kraju ipak otići u inostranstvo, ali ne u neimenovani kazahstanski klub, već u ekipu koja je i ranije pokazazivala interesovanje za njega.

Iskusni vezista će pojačati Makabi iz Haife koji ga već dugo prati, a konačan dogovor bi mogao da bude postignut uskoroa, nakon čega će biti potpisan trogodišnji ugovor.

Podsetimo da je Drinčić bio blizu potpisa za isti klub i pre šest meseci, ali da je ostao u Partizanu jer nije dogovorio lične uslove za Makabijem.

„Crno-beli“ bi mogli da zarade na ovom transferu, a spominje se cifra od 300 hiljada evra. Pored toga Drinčić je najavio da bi mogao da oprosti sva potraživanja prema klubu.

0
0

2 Komentara

  1. sve je to lepo ali da se ne plaća i da se duguje igračima je sramota.ta sva dugovanja bagra trpa sebi u privatne džepove

    0
    0
    Odgovori
  2. Znaci kakvi potezi uprave hahhahahhaha… Najavljuju bitniju ulogu u Evropi a uz Skuletica prodase najboljeg igraca, Drincica!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter