5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DELIJE GA VEĆ OBOŽAVAJU: Grof oduševio na svojoj prvoj konferenciji!

Objavljeno: 02.06.15 u 12:40

Novi trener Crvene zvezde Miodrag „Grof“ Božović rekao je na predstavljanju da mu se ispunila jedna od dve životne želje.  

Božović je danas i zvanično predstavljen kao novi trener Crvene zvezde, a prethodno se proslavio u Rusiji u moskovskoj Lokomotivi, Rostovu i moskovskom Dinamu.

– Imao sam u svom životu dve želje – da budem trener Budućnosti i Zvezde. Srećan sam i zadovoljan što sam se vratio u klub koji volim. Nisam ostavio neki trag kao igrač, osvojili smo samo Kup. Nadam se da ću sada biti uspešniji – poručio je Božović na promociji uz napomenu da je ‘‘želeo da napravi pauzu od šest meseci zbog problema sa leđima, ali da nije mogao da odbije ponudu svoje Zvezde“. 

Novinare je očekivano zanimalo kako će izgledati tim crveno-belih.

– Kvalitet ekipe je teško oceniti samo na osnovu onoga što ste gledali, jer na kvalitet utiče mnogo toga. Svaka ekipa je kao živi organizam, živi i raste u zavisnosti šta se događa unutar same ekipe. Moram da sačekam da počnem da radim. Danas za pojačanja treba veliki novac. Vrlo je teško naći kvalitetno pojačanje za malu lovu. Danas svaki iole kvalitetan igrač vredi bar 3 miliona. Međutim, uvek ima mogućnosti, emocija, igrača koji eksplodiraju u nekoj ekipi. Ja sam shvatanja da je bolje dovesti jednog koji je dobar, nego četiri da popunjavaju tim – istakao je Božović.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Božović je bio blizu preuzimanja Zvezde i pre sedam godina kada je trebalo da zameni Vladimira Petrovića.

– Ja sam potpisao ugovor sa Dnjepropetrovskim i oni su tražili da odmah preuzmem ekipu. Ja sam tražio odmor do juna. Zvao me je Ivan Adžić, koji je tada bio sportski direktor, ajde da budeš sad trener Zvezde, mi to proslavimo, ujutro pozovem ove iz Dnjepra i oni me spreče tim predugovorom. Stalno sam bio kandidat Zvezde kad god je ona ostajala bez trenera, nekada sam odbijao, nekada nisam mogao. Jednom je morao da dođe trenutak kada sam to morao da uradim – rekao je Božović i dodao:

– Nisam razgovarao sa Laletom (Lalatović), ako se sretnemo ovih dana, porazgovaraćemo.

Podsetimo, prema pojedinim informacijama, Božović će na raspolaganju imati budžet od milion evra za pojačanja, a u priči je već nekoliko imena.

0
0

5 Komentara

  1. Lalatovic Nesa je dosad najbolji covek i sportski radnik zadnjih deset godina u zvezdi!!!!Ali takvi obicno budu najureni

    0
    0
    Odgovori
  2. Reci cu ti Grofe sve u pola strofe.

    Dos’o si u rupu zajeb’o se grdno.
    Dos’o si da kenjas , al si samo prdn’o.

    0
    0
    Odgovori
  3. ….ljudi, nemojte se zanositi sa ovim novim trenerom…kao igrac je bio…sudeci gde je sve igrao (osim, naravno zvezde) ispod proseka…kao trener je jos gori….on je od 2000-te godine trener, do danasnjeg dana je promenio sesnaest klubova i osim jednog osvojenog ruskog kupa nije imao znacajnije rezultate….u mnogim klubovima nije uspevao da zavrsi zapocetu sezonu kao trener zbog losih rezultata, a pri tom je imao mnoooooogooooo vecu cifru za dovodjenje novih igraca od nasih bednih milio evradi…prema tome, drage moje delije…ovo mi jako smrdi…bojim se da ce tandem Terzic-Bozovic….odraditi posao za sebe…licno….a zvezda ce na kraju zavrsiti u senkrupu….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter