19
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRVA SKICA NOVE ZVEZDE: Otkriveno koliki budžet Grof ima na raspolaganju – koga će uspeti da dovede!?

Objavljeno: 01.06.15 u 22:45

Fudbalski klub Crvena zvezda danas je i zvanično imenovala Miodraga Grofa Božovića za novog trenera, a prema poslednjim informacijama poznato je i koliki novac će imati za letnju pijacu. 

Kako prenose Novosti, novi trener Crvene zvezde Miodrag Božović imaće na raspolaganju budžet od miliona evra za pojačanja.

U javnosti se već danima spekuliše o pojedinim imenima, a tu su pre svih – bivši reprezentativci Srbije Nikola Žigić, Miloš Krasić i Miloš Ninković, potom Rade Krunić (Borac Čačak), Matos (Novi Pazar), Mirko Ivanić (Vojvodina), Milan Rodić (Zenit), Srđan Plavšić (Spartak), igrači ljubljanske Olimpije Marko Vukčević i Andraž Šporar kao i tandem OFK Beograda Milan Gajić i Nemanja Antonov.

– Dogovorili smo se oko svega, pričali smo o pojačanjima, ali neću da otkrivam imena i nekome da pravim reklamu. Svi igrači kreću od nule – poručio je Božović po dolasku na stadion “Rajko Mitić“.

Kao i svakog leta, interesantan će biti spisak odlazećih igrača, pošto su tu golman Rajković, Darko Lazović, Lazić, Parker… 

Koga biste Vi želeli da vidite naredne sezone u timu Miodraga Božovića?

 

 

0
0

19 Komentara

  1. sastav za titulu.. rajkovic petkovi lazic lukovic andjelkovic<kovacevic grujic ristic savicevic jovic i despotovic.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako ode Rajkovic na golu Kahriman u odbrani Lukovic Andjelkovic i ovaj dvojac iz OFKa,vezni Ninkovic Krasic Krunic i Kovacevic i u napadu Zigic i Jovic !Dream Team ! Srecno Grofe ,ovo je sastav za SAMPIONE(drzave) i grupnu fazu Lige Sampiona! DS89

    0
    0
    Odgovori
  3. Na golu ako ne ostane Rajko neka stoji Trkulja.
    U odbrani Pavićević – Jovanović štoperi , Anđelković-Luković bekovi.
    U veznom redu Krunić , Ristić , Nine i Gaćinović
    U špicu Orlandić i Jović
    Ova ekipa je neverovatno moćna a treba samo 3 pojačanja i to Nine kao slobodan igrač , Krunić 500 hiljada evra + Gaćinović košta milion ali ne pripada Voši nego nekom menadžerskom fondu pa ko zna , možda bude i manje!
    Plus na klupi Mbođ , Jovanović , Petković , Cvetković , Savićević , Avramovski , Sale Stojanović i Grujić!
    Prodati Lazića , Kovačevića , Gavrića i poslati Parkera na pozajmicu u Rubin , dobićemo dva ipo miliona!
    Eto šta da se uradi da se donese titula , a s obzirom na jačinu ni Liga Evrope nije preterano daleko!

    0
    0
    Odgovori
  4. Samo mi nije jasno koji ce djavo ovi matori igraci, u svakom timu treba par iskusnih igraca, jedini od njih koji bi dao sve od sebe je Ninkovic.

    0
    0
    Odgovori
  5. Ne Piksija i Džaju nego decu od 15 do 17 godina pa da napravimo nezapamćenu bakljadu kad uzmemo bod, Grof je došao da vodi mlađe kategorije u prvom timu !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Pa ne bi bilo lose da se napravi spoj starijih i mladjih igraca koji trebaju da steknu iskustvo ali ako se pomenuti igraci dovedu u klub msm da bi dobra ekipa bila ali kao i uvek docice neki igraci koji su potpuni promasaj kao orlandic i jos neki pojedinci

      0
      0
      Odgovori
  6. Umesto da igraju omladinci pa da se prodaju i uzmu neke pare a liga je slaba oni kupuju igrace od 40 godina a decu salju preko ili menadzerimaprodaju.Ko je ovde lud a ko zbunjen…

    0
    0
    Odgovori
    • Brate mogu da ti lupaju minuse koliko hoce? To znaju i ptice na grani. Vucic salje avion vlade Srbije kao da je to pravi grof a ne obicni Bozovic!!! Drzavni projekat, svake godine im Evropska licenca visi o koncu, svake godine imaju zabranu registrovanja igraca,nemaju para za plate i pojacanja i svake godine u 5 do 12 se desi cudo i pare legnu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter