4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RED ZA ŽIVKOVIĆA SVE DUŽI: Španski velikani stali uz bok Portugalcima i Italijanima

Objavljeno: 22.05.15 u 21:08

Mladom reprezentativcu Srbije Andriji Živkoviću narednog leta ističe ugovor sa Partizanom pa je junski prelazni rok praktično poslednja prilika za srpskog šampiona da zaradi koliko toliko od prodaje talentovanog fudbalera.

Naime, klub iz Humske je ranijim dogovorima već prodao investicionim fondovima 75% prava na Živkovića pa će Partizanu pripasti samo četvrtina od obeštećenja, a ko i koliko će ga platiti znaće se najverovatnije posle Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina, koje se od 30. maja igra na Novom Zelandu.

Pojavile su se informacije da će Benfika gotovo sigurno Živkovića odvesti u Lisabon, ali su se onda u trku uključili Porto i Roma, a prema poslednjim saznanjima kojima raspolažu Večernje novosti skauti Sevilje i Valensije će pratiti igre mladog fudbalera na predstojećem Mundijalitu.

Navodno, investicioni fond koji raspolaže sa 50% Živkovićevog ugovora je uveliko u pregovorima sa Andalužanima, a i jedan i drugi klub bi naredne sezone mogli da igraju u Ligi šampiona pošto Sevilja igra finale LIge Evrope, dok je Valensija bliža tom cilju kroz Primeru pošto ima bod više od aktuelnog osvajača drugog po rangu evropskog klupskog takmičenja.

0
0

4 Komentara

  1. Novi ugovor za Zivkovica djeluje mi za koju godinu da bi mogao biti dobar igrac, kakva Spanija kakvi bakraci Benfika i slicni ajduci. Djecace pamet u glavu novi ugovor pa za 5 godina biras klub koji hoces. Sve drugo je propast za tebe kao i mnogobrojne klince koji su otisli i vise niko nezna da postoje…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter