3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RASTANAK NA POMOLU: Živković najavio odlazak iz Partizana!

Objavljeno: 21.05.15 u 13:09

Partizan je sinoć na stadionu „Rajko Mitić“ poražen u finalu Kupa Srbije od Čukaričkog, ali to po svemu sudeći to nije jedini problem koji bi mogao da zadesi crno-bele u ovim trenucima. 

Osamnaestogodišnji krilni igrač Partizana Andrija Živković, sinoć je odigrao možda i poslednju utakmicu u dresu srpskog šampiona.

– Ne bih voleo da mi je ovo bio poslednji meč u dresu Partizana. Volim Partizan, međutim, stvarno ne znam šta da kažem po pitanju mog statusa. Ono što sigurno znam jeste da neću igrati poslednju prvenstvenu utakmicu u Čačku, pošto putujem za Novi Zeland. Čeka me dug put od skoro dva dana, ali ambicije ne manjkaju. Naprotiv, verujem da možemo da postanemo prvaci sveta – rekao je Živković koji će se naknadno priključiti omladinskoj reprezentaciji do 20 godina koja za nekoliko dana učestvuje na Svetskom prvenstvu u tom uzrastu.

Poznato je da čelnici Partizana ne polažu sva prava na transfer talentovanog veznjaka, već samo jednu četvrtinu, tako da se oni praktično najmanje pitaju o svemu tome.

Kružile su priče da je Živković već prošle sezone trebalo da pojača redove Benfike, ali to će se verovatno desiti ovog leta, pošto je upravo lisabonski klub najbliži u trci za potpis mladog reprezentativca Srbije i povremenog člana A tima naše zemlje.

Andrija Živković je kao šesnaestogodišnjak debitovao za Partizan protiv kragujevačkog Radničkog, a deset minuta nakon što je ušao sa klupe, postigao je i svoj prvenac u crno-belom dresu.

Od tada je odigrao 66 utakmica i postigao 12 golova za Partizan.

0
0

3 Komentara

  1. Slazem se Vucko,ovaj mali zlata vredi,ali to zlato Partizan nece videti. Prave gresku za greskom. Da su svi ti klinci ostali,tipa Ljajic,Jovetic,Markovic pa zamislite tim!!!. Svake godine liga sampiona ali svake!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter