3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILINKOVIĆ: Ako Grbić nije špic, šta je onda?!

Objavljeno: 22.05.15 u 13:31

Partizan je u sredu na stadionu „Rajko Mitić“ izgubio u finalu Kupa Srbije od Čukaričkog, a da se strasti još uvek nisu smirile, govori i činjenica da javnost uveliko komentariše da li Partizan ima centarfora i ko bi trebalo da igra na toj poziciji. 

Šef stručnog štaba crno-belih Zoran Milinković govorio je za Sportski Žurnal o finalu kupa kao i o maločas pomenutim tehničkim stvarima u postavi Partizana.

– Teško nam je pao poraz od Čukaričkog. Posle osvajanja titule, želeli smo još jedan trofej, ali nažalost nismo uspeli. Tim koji sam izveo u sredu na teren zaslužio je šansu, momci su sjajno izneli prvenstvo do samog kraja i dobro su odigrali protiv Crvene zvezde. Primili smo gol posle neshvatljive greške, ali Bože moj, takve stvari se dešavaju u fudbalu – tvrdi Milinković, koji takođe nije mogao da izbegne ni brojne nedoumice u vezi sa igrom bez klasičnog centarfora kao i Grbićeve šanse koji je i u derbiju igrao na toj poziciji:

– Ako Grbić nije špic, neka mi neko objasni šta je?! Ljudi, vi koji ga do sada niste viđali na sve tri pozicije u napadu, javite se! Javnost ima pravo na mišljenje, mi smo utakmicu videli ovako. Najvažniji je broj igrača koji se pojavljuje u završnici akcija, a da li će igrati jedan, dvojica ili nijedan klasični napadač, sve to je stvar ukusa, kaže trener srpskog šampiona.

Milinković je takođe i 2011. izgubio u finalu ovog takmičenja na Marakani, ali tada kao šef stručnog štaba Vojvodine.

0
0

3 Komentara

  1. Kleo je spic ,Skuletic je spic , Grbic bi trebalo da spakuje kofere pa da ide lepo iz Partizana kao i Kojic zajedno sa njim i sebicni Ninkovic a i ti nisi bas neki trener .Stanoje vrati se !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije u tome stvar nego gde je igrao Grbic na toj utakmici, jel bio bas u spicu ili negde tu sa strane ,to je kljucno pitanje. I da si ti trener za Partizan igrao bi sa dva spica i sa jednim zadnjim veznim !!! Uzmite kasete kad je trener bio Mateus a posebno Djukic i vidite kako je tada igrao Partizan. Glavna sustina je da je uvek igrao isto i u istoj formaciji bez obzira sa kime igramo dal sa Borcem iz Cacka ili sa Realom na onom turniru ili kvalifikacije za LS !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter