3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KUP SRBIJE: Srnić srušio Partizan, Čuka nosi prvi trofej na Brdo (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 20.05.15 u 22:39

Fudbaleri Čukaričkog osvojili su prvi trofej u istoriji kluba, pošto su u finalu Kupa Srbije savladali Partizan rezultatom 1:0 (1:0).

Ambicije kluba sa Banovog Brda da bude u vrhu srpskog fudbala se polako, ali sigurno ostvaruju. Čukarički je osvojio prvi trofej, crno-beli sa Čukarice su novi osvajači Kupa Srbije. „Brđani“ su na stadionu „Rajko Mitić“ savladali Partizan golom Slavoljuba Srnića u 38. minutu i potvrdili da su rame uz rame sa „večitima“.

Čukarički je prvi i zapretio po kišnom vremenu. U 15. minutu Stojković je loptu ubacio u kazneni prostor, Stojiljković se dobro zagradio, šutirao i pogodio stativu. Partizan je uzvratio u 24. minutu kada je Drinčić izveo korner, a Branko Ilić šutirao glavom daleko pored gola. Čukarički je do vođstva došao u 38. minutu. Zvezdino dete Slavoljub Srnić se dobro zagradio, prevario je dvojicu defanzivaca Partizana i matirao je nemoćnog Živkovića. Rezultatom 1:0 za Čukarički otišlo se na poluvreme, ali do kraja meče neće biti promena.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Partizan je u drugom poluvremenu ztaigrao nešto ofanzivnije, a napadačku igru je nagovestio šutem Drinčića sa 20 metara u 49. minutu. Ipak, četa Zorana Milinkovića je izgledala umorno i sporo, te nije bilo prevelike opasnosti za golmana Stevanovića. Sa druge strane Čukarički je pretio iz kontra napada i bio je nekako bliži postizanju drugog gola. Šampion Srbije je opasno zapretio tek u nadoknadi vremena, kada je prvo Brašanac šutirao sa pet metara glavom pored gola, kao i Babović makazicama minut kasnije. Čukarički je na kraju zasluženo slavio i osvojio prvi trofej u istoriji kluba, a ako „brđani“ nastave sa ovakvim radom uskoro bi mogli da budu i šampioni Srbije.

 

(Izvor: YouTube/kojovici1981)

Čukarički – Partizan 1:0 (1:0)

Strelac:

S. Srnić 38

Stadion: „Rajko Mitić“. Gledalaca: 10.000. Sudija: Vlado Glođović (Vrbas).

ČUKARIČKI: Stevanović, Stojković, Rendulić, Ostojić, Brežančić, D. Srnić, Regan (od 64. Todorović), Matić (od 83. Pavlović), S. Srnić, Bojić, Stojiljković.
PARTIZAN: Ž. Živković, Bandalovski, Balažic, B. Ilić, Volkov (od 68. Vulićević), Drinčić, Brašanac, A. Živković, Babović, S. Ilić (od 59. Kojić), Grbić (od 70. Ninković).

0
0

3 Komentara

  1. najurite babovića , nemojte nas opet terati sa tribina da mu zviždimo. zar ne vidite koliko je on spor i loš igrač. zar je moguće da je korupcija ili mito u sportskom delu uprave.zar je moguće da ninković lukić išaponjić budu rezerve tom liku koji je umislio da je fudbaler.za dobro partizana i dece što znaju da igraju oterajte babovića i treći put. nemojte čekati da navijači to urade. onda će sa njim još neko morati da ode

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter