5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NASTAVLJA SE: Delije rekle šta misle o Kosanoviću!

Objavljeno: 21.05.15 u 15:18

Nakon što se pojavila informacija da će Milorad Kosanović preuzeti klupu Crvene zvezde, navijači su dali svoje mišljenje o tome.

U četvrtak ujutro, ispred ulaza u službene prostorije Crvene zvezde, osvanuo je veliki grafit na zidu sa porukom:

Kosane, odlazi!„. 

U četvrtak je i potpredsednik Zvezde Ivica Tončev otkrio da ni klupski upravni odbor nije složan kada je u pitanju dolazak iskusnog trenera na klupu crveno-belih.

Takođe, danas se pojavila informacija da je klupi Zvezde najbliži norveški trener Trond Solid. 

0
0

5 Komentara

  1. Kosanovic ne treba da dolazi… Trener koji je poznat samo po prici. Nikad nista u Zvezdi nije uradio. Takva boranija nikom ne treba. Ima mnogo boljih trenera pa makar bili i iz omladinskog pogona…

    0
    0
    Odgovori
  2. Za ovog PEDJU DOLE

    To su one Delije sto su za svoj narod i svoju drzavu davali (stavljali na kocku) svoje ZIVOTE ! To su one Delije sto redovno pomazu Srbima na Kosovu.To su one Delije koje su branii gradove od poplava,zbog kojih se hvalio i ponosio !!

    0
    0
    Odgovori
  3. mos mislit delije su rekle ko su delije a da to su oni koji su palili i lomili svoj stadion , huligani koji nisu zainteresovani da odgladaju dobar fudbal od rodjenja sam delija tj cigan moji svi pretci su navijaci zvezde bili pa se nikad nije ovako narusavao ugled kluba ! niko od njih ne pomaze vec samo odmaze klubu jer nas stalno kaznjavaju samo jedna kazna uefe moze da dovede bar 2 perspektivna igraca!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter