11
Domaći fudbal

PAO JE DOGOVOR: Crvena zvezda predstavlja novog trenera

Objavljeno: 21.05.15 u 09:49

Fudbalski klub Crvena zvezda spreman je da promoviše novog trenera koji će na klupi zameniti Nenada Lalatovića.

Kako sa velikom dozom pompe prenose Novosti, reč je o novom – starom šefu struke crveno-belih, Miloradu Kosanoviću.

Iako je ovaj trener za javnost poručio da „trenutno neće da priča na temu odlaska u Zvezdu jer želi u miru da privede kraju tekuću sezonu“, ovaj list piše da je sve to samo formalnost te da je dogovor već sklopljen.

Zvezdan Terzić zadovoljan je poslom koji je Milorad Kosanović uradio u Novom Pazaru koga je doveo na prag odlaska u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Iako Pazarci nisu uspeli da naprave istorijski rezultat i po prvi put se plasiraju na evro-scenu, sam plasman na peto mesto JSL sa klubom iz Raške dovoljno se dopao čelnicima crveno-belih.

Na taj način će Kosanović dobiti i svoj treći mandat na klupi tima sa stadiona „Rajko Mitić„. U prethodna dva, u sezoni 1997/1998, ali i tokom 2007. godine nije osvojio nijedan trofej.

– Klub sa „Marakane“ je u delikatnoj situaciji, traže se i trofeji, ali i lansiranje svojih mladih igrača, pa im je bio potreban stručnjak koji ima i iskustvo, ali i dar da stvara i promoviše Zvezdine talente. U Kosanoviću su videli takvog trenera i sada je samo na čelnicima kluba i iskusnom stručnjaku da zajednički pronađu dobitnu formulu, jer vremena za čekanje nema. Svi krediti su davno potrošeni, a milionska crveno-bela armija priznaje samo trofeje – navode Novosti.

 

 

0
0

11 Komentara

  1. Mislio sam da je ovaj portal realan, objektivan i mislio sam da zaslužuje da bas njega pratim ali ovo da je Novi Pazar iz Raške oteralo je i mene i sve pazarce sa ovog sajta. Katastrofa ste!

    0
    0
    Odgovori
  2. Novi Pazar klub iz raške.. Gde je tu logika jbt? 😀
    Ne ide Kosan iz Pazara -Sandzaka.
    Sve najbolje zvezdi, ali nismo ludi da pustimo takvog trenera tek tako. A ovi sto ga kritikuju samo nek’ obrate paznju na to kakvog je igraca napravio Kosanovic od Admira Kecapa, pa i od celog tima NP.

    0
    0
    Odgovori
  3. terzicu odlazi molim te iz zvezde dovodis trenera kojem ces dat otkaz u prvi pet kol narednog prvenstva dosta mu je sto je dva puta vodijo zvezdu i nista nije osvojio pa ovoliki trofejni trneri muslin rajovic sve moze samo ne kosanovica samo
    to ne

    0
    0
    Odgovori
  4. Ma ko sta mislio o Kosanovicu, on je sigurno jedan od najboljih domacih strucnjaka, u Pazaru je odradio odlican posao i kamo srece da ostane i naredne sezone, sa njim bi Pazar bio u prva tri kluba u super ligi !

    0
    0
    Odgovori
  5. nek mu je sa srecom da sto duze ostane u zvezdi….a samo ime novi pazar govori odakle je klub i iz kojeg grada a ne kao sto ste napisali iz RASKE

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter