0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAD KAPITEN ILIĆ KAŽE: Partizanu su potrebna pojačanja za Evropu

Objavljeno: 21.05.15 u 10:22

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da se okite duplom-krunom pošto su u finalu Kupa u sredu uveče poraženi na stadionu „Rajko Mitić“ od Čukaričkog sa 1:0.

Pre samo nekoliko dana igrači Partizana slavili su titulu šampiona Srbije sa navijačima u Humskoj. A upravo navijači bili su jedini deo crno-bele porodice koji je svoj zadatak obavio za „čistu desetku“ u finalu Kupa.

Kapiten Partizana u svemu tome ne želi da traži alibi, ali ne negira prirodnost takve situacije.

– Ne treba tražiti alibi, ali možda ima i toga. Mislim da je Čukarički bio bolji – rekao je Saša Ilić.

Uprkos porazu veliki deo posla je obavljen, crno-beli su se ponovo izjednačili sa Crvenom zvezdom po broju osvojenih titula u Srbiji, pa sada oba kluba imaju po 26 nacionalnih trofeja.

Kao posledica svega toga „Parni valjak“ bi mogao u Ligu šampiona od čega bi profitirao sa fantastičnih 14 miliona evra. Međutim, kako bi se to dogodilo, Ilić smatra da su klubu neophodna prava pojačanja.

– Partizanu su potrebna pojačanja ako hoće da bude konkurentan u Evropi. Na kojim pozicijama to nije pitanje za mene, ali što više igrača dođe, bićemo sve jači – istakao je Ilić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter